aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΠΑΕΕΚ - ΑΕΚ: Της πήρε το εισιτήριο μέσα από τα χέρια!

ΠΑΕΕΚ – ΑΕΚ: Της πήρε το εισιτήριο μέσα από τα χέρια!

Αμάν παιχνίδι! Η ΑΕΚ από την κόλαση βρέθηκε στον παράδεισο με γκολάρα του Τόμοβιτς στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων και πήρε μέσα από τα χέρια της ΠΑΕΕΚ το εισιτήριο για τους «8» του κυπέλλου Coca-Cola. Εκεί θα αναμετρηθεί με τον Ονήσιλο και είναι το μεγάλο φαβορί για να βρεθεί στα ημιτελικά, γεγονός που δίνει ακόμη μεγαλύτερη σημασία στη χθεσινή επιτυχία της ομάδας του Καταλά.

Ο Τόμοβιτς λύτρωσε στην ΑΕΚ με το γκολ στις καθυστερήσεις και άφησε… τέζα τους αντίπαλους που έκαναν μεγάλη προσπάθεια προηγουμένως φέρνοντας τούμπα, προσωρινά όπως αποδείχθηκε, το ματς. Η ΑΕΚ προηγήθηκε με τον Ρόμο (43’) και η ΠΑΕΕΚ με δύο γκολ σ’ ένα τρίλεπτο με τους Ράμος (78’) και Καπαρτή (80’) γύρισε το παιχνίδι, αλλά ο Τόμοβιτς (90’+2) είπε την τελευταία κουβέντα με ένα εξαιρετικό σουτ.

Σπουδαίο παιχνίδι έγινε στο Μακάρειο, κυρίως όσον αφορά στη διακύμανση του σκορ. Η ΑΕΚ ήταν ανώτερη στο πρώτο ημίχρονο, είχε τον έλεγχο και τις ευκαιρίες και κατάφερε να πάρει προβάδισμα λίγο πριν το τέλος με τον Ρόμο. Η ΠΑΕΕΚ είχε μια σπουδαία ευκαιρία με τον Κωμοδίκη, με τον Λεάλ να του λέει «όχι». Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα της Λάρνακας συνέχισε να ελέγχει το ματς, όμως είχε φλύαρη υπεροχή. Και όσο παρέμενε το 0-1 οι γηπεδούχοι ήταν στη διεκδίκηση του αγώνα, αφού με ένα γκολ θα ισοφάριζαν το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα.

Τελικά, πέτυχαν δύο μέσα σε τρία λεπτά (78’ και 80’) και είχαν το πάνω χέρι στην υπόθεση πρόκριση. Αρχικά ισοφάρισε με τον Ράμος και ακολούθως με τον Καπαρτή, που αξιοποίησε λάθος στην άμυνα της ΑΕΚ και ο Λεάλ στην προσπάθεια του να απομακρύνει η μπάλα, αυτή χτύπησε στα πόδια του επιθετικού της ΠΑΕΕΚ και κατέληξε στα δίχτυα. Τελικά ήλθε σαν από μηχανής Θεός ο Τόμοβιτς μ’ ένα εξαιρετικό δυνατό σουτ να καρφώσει την μπάλα στο βάθος της εστίας του Παναγιώτου και να λυτρώσει την ΑΕΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ