aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑ.Σ.Π.: Οι υποψηφιότητες για τους κορυφαίους της σεζόν!

ΠΑ.Σ.Π.: Οι υποψηφιότητες για τους κορυφαίους της σεζόν!

Τους υποψήφιους για τις βραβεύσεις των κορυφαίων της χρονιάς, τα PASPFootballAWARDS 2015-2016, ανακοίνωσε ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών.

Σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα (09/05) στο συνεδριακό κέντρο του ΓΣΠ, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Σπύρος Νεοφυτίδης ανακοίνωσε τα ονόματα των υποψήφιων ποδοσφαιριστών, προπονητών και τερματοφυλάκων.

1. Υποψήφιος Κορυφαίος Προπονητής: Τιμούρ Κετσπάγια (ΑΠΟΕΛ), Τόμας Κρίστιανσεν (ΑΕΚ), Εμάνουελ Πέδρο (ΑΠΟΛΛΩΝ), Πάμπος Χριστοδούλου (ΑΕΛ), Μιλόγεβιτς (ΟΜΟΝΟΙΑ).

2. Υποψήφιος Καλύτερος Τερματοφύλακας: Κ. Παναγή (ΟΜΟΝΟΙΑ), Ούρκο Πάρντο (ΑΠΟΕΛ), Τόνιο Ραμίρες (ΑΕΚ), Γιαν Κόπριβετς (ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ), Μπρούνο Βάλε (ΑΠΟΛΛΩΝ).

3. Υποψήφιος καλύτερος Αμυντικός: Ρομαρίκ (ΟΜΟΝΟΙΑ), Μαργκάσα (ΟΜΟΝΟΙΑ), Κούσουλος (ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ), Ελίσιο (ΑΠΟΛΛΩΝ), Η.Χαραλάμπους (ΑΕΚ), Βαλεντίνος Σιέλης (ΑΕΛ), Γιώργος Μερκης (ΑΠΟΕΛ), Αϊρόσα (ΑΕΛ), Αγγελής (ΑΠΟΛΛΩΝ), Χαφέζ (ΟΜΟΝΟΙΑ), Ορτίθ (ΑΕΚ), Καρλάο (ΑΠΟΕΛ), Καταλά (ΑΕΚ), Λαΐφης (ΑΝΟΡΘΩΣΗ), Μιλάνοφ (ΑΠΟΕΛ).

4.Υποψήφιοι καλύτεροι Μέσοι: Νούνο Ασις (ΟΜΟΝΟΙΑ), Λαρένα (ΑΕΚ), Μοράις (ΑΠΟΕΛ), Μπόγεβιτς (ΑΕΚ), Μαρτίνεθ (ΑΝΟΡΘΩΣΗ), Μπεμπέ (ΟΜΟΝΟΙΑ), Βινίσιους (ΑΠΟΕΛ), Μακρίδης (ΑΠΟΛΛΩΝ), Αρτυματάς (ΑΠΟΕΛ), Τόμας (ΑΕΚ), Οικονομίδης (ΟΜΟΝΟΙΑ), Σκοπελίτης (ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ), Ντα Σίλβα (ΑΠΟΛΛΩΝ), Ορλάντι (ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ), Χριστοφόρου (ΑΡΗΣ).

5.Υποψήφιοι καλύτεροι επιθετικοί: Εφραίμ Γιώργος (ΑΠΟΕΛ), Γιαννιώτας (ΑΠΟΕΛ), Καβεναγκι (ΑΠΟΕΛ), Μακριεφ (ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ), Σέρινταν (ΟΜΟΝΟΙΑ), Γκιέ (ΑΠΟΛΛΩΝ), Εγγλέζου (ΑΕΚ), ΠΙΕΧ (ΑΕΛ), Εντλοβού (ΑΝΟΡΘΩΣΗ), Σκέμπρι (ΟΜΟΝΟΙΑ), Τετέ (ΑΕΚ), Άλβες (ΑΕΚ), Σωτηρίου (ΑΠΟΕΛ), Μαγκλίτσα (ΑΠΟΛΛΩΝ), Ντε Βινσέντι (ΑΠΟΕΛ). 6.Υποψήφιοι για το βραβείο του καλύτερου Κύπριου: Σωτηρίου (ΑΠΟΕΛ), Λαΐφης (ΑΝΟΡΘΩΣΗ), Εφραίμ (ΑΠΟΕΛ), Παναγή (ΟΜΟΝΟΙΑ), Αρτυματάς (ΑΠΟΕΛ)

7.Υποψήφιοι για το βραβείο του καλύτερου ξένου: Νούνο Ασίς (ΟΜΟΝΟΙΑ), Ντε Βινσέντι (ΑΠΟΕΛ),Τόμας (ΑΕΚ), Μαρτίνεθ (ΑΝΟΡΥΩΣΗ), Άλβες (ΑΕΚ).

Πώς αναδείχθηκαν οι κορυφαίοι

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο κ. Νεοφυτίδης, τα PASPFootballAWARDS 2015-2016 θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη Πέμπτη 12 Μαΐου και ώρα 20:00 στο PAVILION στην Λευκωσία και θα βραβευθούν οι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές της χρονιάς, ο κορυφαίος προπονητής, οι σκόρερ των κορυφαίων τριών γκολ της κανονικής περιόδου, καθώς επίσης και οι τερματοφύλακες που έκαναν τις τρεις κορυφαίες επεμβάσεις της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.

Στην βραδιά αυτή ο ΠΑΣΠ θα βραβεύσει την πρώτη σκόρερ του γυναικείου πρωταθλήματος, ενώ θα πραγματοποιηθούν και δυο ειδικές βραβεύσεις: Η βράβευση ήθους και η απονομή του πτυχίου στον δεύτερο αποφοιτήσαντα του προγράμματος υποτροφιών του ΠΑΣΠ FIFProonlineacademyΚωνσταντίνο Χαραλαμπίδη, ο οποίος πήρε πτυχίο στο SportManagement.

Ο πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π. ανέφερε πώς αναδείχθηκαν οι κορυφαίοι. Πρόκειται για την μέθοδο ψηφοφορίας που χρησιμοποιούν η FIFPro και η FIFA, με ευρεία συμμετοχή των ίδιων των ποδοσφαιριστών.

Ο κ. Ηροδότου εκ μέρους της SUPERFOODS

Μέγας Χορηγός των βραβεύσεων είναι τα φυσικά συμπληρώματα διατροφής SUPERFOODS. Ο Ανδρέας Ηροδότου εκ μέρους της εταιρείας εξέφρασε τις δικές του θέσεις για τα PASPFootballAWARDS 2015-16.

Είπε ανάμεσα σ΄ άλλα: «Πιστεύουμε στο έργο του ΠΑ.Σ.Π., γι΄ αυτό είμαστε στο πλευρό του και σ΄ αυτή τη διοργάνωση, όπως κάναμε και με τα PASPTopGoals. Ο Σύνδεσμος προωθεί το τίμιο παιχνίδι και πρεσβεύει αρχές στις οποίες πιστεύουμε κι εμείς. Ταυτόχρονα δίνουμε την ευκαιρία στον κόσμο να γνωρίσει τα προϊόντα μας, τα φυσικά συμπληρώματα διατροφής SUPERFOODS, που είναι για όλους όσοι θέλουν να έχουν μια υγιεινή ζωή».

Ο Χάρης Θεραπής του AlfaSports.TV

Οι βραβεύσεις κι αυτή τη χρονιά θα μεταδοθούν ζωντανά. Πιο συγκεκριμένα ο AlfaSports.TV θα μεταδώσει σε ανοικτή ζώνη ολόκληρη την βραδιά βραβεύσεων, ενώ θα προβάλει μεταξύ άλλων και συνεντεύξεις με τους βραβευθέντες.

Ο Χάρης Θεραπής, ιδιοκτήτης του σταθμού, μιλώντας για τις βραβεύσεις ανέφερε μεταξύ άλλων: «Είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που συνεργαζόμαστε με τον ΠΑ.Σ.Π. για τις βραβεύσεις των κορυφαίων. Θεωρούμε ότι αυτές οι βραβεύσεις, αποτελούν την κορυφαία εκδήλωση για την επιβράβευση των πραγματικών πρωταγωνιστών του ποδοσφαίρου στο νησί μας, γι΄ αυτό και με μεγάλη μας χαρά είμαστε στο πλευρό του Συνδέσμου.

Ο AlfaSports.TV θα προβάλει την βραδιά σε LiveStreamingδίνοντας την ευκαιρία σε όλο τον κόσμο να τις παρακολουθήσει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ