aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑOver 2.5 goals στο 1.55 το Απόλλωνας-Άρης στη Bet on Alfa

Over 2.5 goals στο 1.55 το Απόλλωνας-Άρης στη Bet on Alfa

Ότι θέλεις από πλευράς στοιχηματικών επιλογών μπορείς να το βρει στη Bet on Alfa, τόσο στα 56 πρακτορεία που υπάρχουν Παγκύπρια, όσο και online στο www.betonalfa.com.cy και για τα ματς του κυπριακού πρωταθλήματος.

Η δράση συνεχίζεται σήμερα με δύο αγώνες που ολοκληρώνουν την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας και μπορείτε να κάνετε τις επιλογές σας και να παίξετε πιο εύκολα από ποτέ. Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει τον αγώνα Ολυμπιακός-Ερμής στις 18:00 και το ματς Απόλλων-Άρης στις 19:00, αναμετρήσεις που προσφέρονται στο κουπόνι της Bet on Alfa.

18:00 Ολυμπιακός-Ερμής: Από ήττα προέρχεται ο Ολυμπιακός από την Αλκή, από σπουδαία νίκη ο Ερμή επί της Ομόνοιας και στο Μακάρειο προβλέπεται να γίνει μια πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στην οποία δεν ξεχωρίζει το πολύ μεγάλο φαβορί από πλευράς αποδόσεων. Στο 2.75 είναι η απόδοση για νίκη του Ολυμπιακού, στο 2.40 το διπλό του Ερμή και στο 3.20 το ισόπαλο αποτέλεσμα. Η απόδοση για το Goal-Goal είναι στο 1.95, το over 2.5 goals στο 2.20 και το under 2.5 goals στο 1.55.

19:00 Απόλλων-Άρης: Το over 2.5 goals στο ματς που θα γίνει στο Τσίρειο προσφέρεται από τη Bet on Alfa στο 1.55. Στο 2.20 είναι η απόδοση του under 2.5 goals και στο 2.05 για να σκοράρουν στο ματς και οι δύο ομάδες. Μεγάλο φαβορί για τη νίκη είναι ο Απόλλωνας με απόδοση 1.25, στο 11.00 προσφέρεται η νίκη του Άρη και στο 5.00 η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα. Μπείτε τώρα στο www.betonalfa.com.cy, δείτε τις αποδόσεις, κάντε τις επιλογές και παίξτε πιο εύκολα από ποτέ κυπριακό ποδόσφαιρο, με τη σφραγίδα της αξιοπιστίας της Bet on Alfa.

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.  Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε τη σούπερ προσφορά της Bet on Alfa, παίρνοντας το μπόνους χωρίς κατάθεση. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ