aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟυζόχο: Αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για το διαζύγιο με τον ΑΠΟΕΛ και τη συμφωνία με την Ομόνοια

Ουζόχο: Αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για το διαζύγιο με τον ΑΠΟΕΛ και τη συμφωνία με την Ομόνοια

Σε θρίλερ εξελίχθηκε η ολοκλήρωση της συμφωνίας του Φράνσις Ουζοχο καταρχήν με τον ΑΠΟΕΛ και στη συνεχεία με την Ομόνοια, οπού θα αγωνίζεται εκτός απροόπτου την τρέχουσα σεζόν.

Αρχικά, πριν δύο μέρες ο Πρόδρομος Πετρίδης ενημέρωσε τον Νιγηριανό αλλά και την εταιρεία που τον εκπροσωπεί πως θα δοθεί δανεικός για την επομένη αγωνιστική περίοδο αφού είχε φτάσει σε συμφωνία με τον Σιμόνε Σκουφέτ.

Οι δυο πλευρές συμφώνησαν όπως ο παικτης χαρίσει ένα σημαντικό ποσό κοντά στις 50.000 ευρώ στον ΑΠΟΕΛ για να μείνει ελεύθερος και να μην παραχωρηθεί με υποσχετική, κάτι που δέχθηκαν οι γαλαζοκίτρινοι. Χθες, ο ΑΠΟΕΛ επιχείρησε να βάλει ένα όρο στη συμφωνία, να μην παει ο Ουζόχο σε άλλη κυπριακη ομαδα. Κάτι, όμως, που απορρίφτηκε από την εταιρεία που εκπροσωπεί τον 23χρονο τερματοφύλακα.

Επιπλέον το ποσού που χάρισε ο Ουζόχο, χρήματα στον ΑΠΟΕΛ πλήρωσε και η ισπανική εταιρεία που εκπροσωπεί τον Νιγηριανό. Επίσης δεσμεύτηκαν προς τους γαλαζοκίτρινους ότι εάν πάει στο Μουντιάλ του Κατάρ ο Ουζόχο, θα καρπωθούν μεγάλο μέρος των χρημάτων που πληρώνει η ΦΙΦΑ.

Την ίδια ώρα οι Ισπανοί εκπρόσωποι του Ουζόχο μιλούσαν και με την Ομόνοια για να ανοίξει ο δρόμος για την επιστροφή του στο «Ηλίας Πούλλος». Ο Δημήτρης Γρήγορη ήθελε τον Ουζόχο ξανά στην Ομόνοια, αφού φυσικά πήρε το ΟΚ από τους Χένινγκ Μπεργκ και Νεόφυτο Λάρκου. Ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ομόνοιας ξεκαθάρισε πως δεν ήθελε σε καμιά περίπτωση να πληρώσει ούτε και ένα σεντ στους γαλαζοκίτρινους. Η συνέχεια είναι γνωστή, αφού οι πράσινοι συμφώνησαν με τους Ισπανούς και ο Ουζόχο θα ντυθεί στα πράσινα, εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου.

Τα σχετικά έγγραφα κατατέθηκαν κυριολεκτικά την υστάτη, λίγα λεπτά πριν ολοκληρωθεί η μετεγγραφική περίοδος και αυτό που περιμένουν οι πράσινοι είναι να ανακοινώσει η ΚΟΠ την κίνηση της Ομόνοιας. Το συμβόλαιο που έχει υπογράψει ο Φράνσις Ουζόχο στην Ομόνοια είναι τριετούς διάρκειας και το ποσο που θα του αποφέρει για κάθε χρόνο συνεργασίας είναι 150.000 ευρώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ