aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΟυάρντα: Η «καυτή πατάτα» και η θέση ισχύος των ενδιαφερομένων

Ουάρντα: Η «καυτή πατάτα» και η θέση ισχύος των ενδιαφερομένων

Ο Αμρ Ουάρντα βοήθησε αρκετά τον Απόλλωνα στην αντεπίθεση των γαλάζιων στο δεύτερο μισό της σεζόν, ανεξαρτήτως εάν δεν επετεύχθη ο στόχος της εξασφάλισης ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Όμως, οι περσινοί πρωταθλητές αποφάσισαν για μία σειρά από λόγους φρόντισαν να μην κλείσουν το κεφάλαιο Ουάρντα με συνοπτικές διαδικασίες και χωρίς να μετατραπεί σε σίριαλ.

Έτσι, ο 29χρονος μεσοεπιθετικός παραμένει… καθηλωμένος στην Κύπρο, αφού λόγω των εκκρεμοτήτων του με τη στρατιωτική θητεία στην Αίγυπτο δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει το διαβατήριο του. Τις τελευταίες ημέρες κάνει διακοπές σε ξενοδοχείο στην επαρχία Πάφου και επιχειρεί να ρίξει γέφυρες επικοινωνίας με κυπριακές ομάδες.

Το ερώτημα του ενός εκατομμυρίου είναι εάν θα αγγίξει κάποιος την «καυτή πατάτα» που ονομάζεται Αμρ Ουάρντα. Η παρουσία του Αιγύπτιου στην Κύπρο (εντός και εκτός γηπέδων) δικαιώνουν όσους τον χαρακτηρίζουν ευχή και κατάρα μαζί.

Το μόνο βέβαιο είναι πως έχει χάσει πολλά διαπραγματευτικά ατού και οι ενδιαφερόμενοι, εάν υπάρξουν, θα βρίσκονται σε θέση ισχύος καθώς θα ξέρουν πως ο Ουάρντα «καίγεται» να βρει ομάδα εντός Κύπρου και υπό τον κίνδυνο να μείνει στα αζήτητα πολύ πιθανόν να ρίξει τις οικονομικές του απολαβές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ