aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑOθέλλος - Εθνικός: Αξιολόγηση δυνατοτήτων ενόψει της νέας σεζόν

Oθέλλος – Εθνικός: Αξιολόγηση δυνατοτήτων ενόψει της νέας σεζόν

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Μετά την αποχώρηση του Μαρίνου Σατσιά, ο Εθνικός υπό την καθοδήγηση των Μπόρτζιε Τζιούρεφ και Χρίστο Πογιατζιή, πηγαίνει στην «Αμμόχωστος» για να αντιμετωπίσει τον Οθέλλο. Σε αυτό το παιχνίδι, το οποίο έχει τυπική διαδικασία, οι νέοι προπονητές του Εθνικού θα αξιολογήσουν τις δυνατότητες της ομάδας και θα δώσουν ευκαιρίες σε παίκτες που δεν είχαν μέχρι τώρα αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Παίκτες όπως οι Μπέκερ, Ιωαννίδης και Χριστοφή θα λάβουν περισσότερο χρόνο για να αποδείξουν τις ικανότητές τους. Παράλληλα, οι σκόρερ Μάριος Ηλίας και Έντζο Καμπρέρα, κάθε ένας με 16 γκολ, αναμένεται να ξεχωρίσουν ξανά, ενώ ο Εθνικός διατηρεί τον στόχο της νίκης για λόγους γοήτρου.

Ο Οθέλλος, τώρα, με 23 βαθμούς στο ταμείο του, έχει κουνήσει μαντήλι και σκέφτεται τον προγραμματισμό για την επόμενη σεζόν που θα τον βρει να αγωνίζεται στη Β΄Κατηγορία. Στην ομάδα της Αθηαίνου, πήραν πολλά μαθήματα τη φετινή περίοδο, από τα οποία καλούνται να διδαχθούν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ