aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΌσο ο «Κινγκ» σκοράρει, η Σαλαμίνα δεν χάνει και μόνο προς τα πάνω πάει!

Όσο ο «Κινγκ» σκοράρει, η Σαλαμίνα δεν χάνει και μόνο προς τα πάνω πάει!

Όσο ο Κίνγκσλεϊ σκοράρει, η Νέα Σαλαμίνα κερδίζει ή τουλάχιστον δεν χάνει και βάζει πόντους στο σακούλι της. Ο Νιγηριανός «killer», με γκολ στο 87’ της αναμέτρησης με την ΕΝΠ με την οποία έπεσε η αυλαία της 17ης αγωνιστικής, έσωσε την ομάδα του από την ήττα σώζοντας την παρτίδα.

Νέα Σαλαμίνα και Ένωση Νέων Παραλίμνιου αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο «Αμμόχωστος», με τους «βυσσινί» να κρατάνε τη νίκη στα χέρια τους από το 51’ μέχρι το 87’, αλλά να τη χάνουν και παράλληλα να… χάνουν την ευκαιρία να πιάσουν στην 10η θέση τον Εθνικό Άχνας, ανεβαίνοντας στους 14 πόντους. Με τον βαθμό της ισοπαλίας, η ΕΝΠ παρέμεινε 11η με 12 πόντους. Από την πλευρά της, η ομάδα της Αμμοχώστου παρέμεινε 6η με 24, και στο +1 από την 7η ΑΕΛ.

Στο πρώτο μέρος ήταν κάπως… ισορροπημένο το ματς με τις δύο ομάδες να έχουν αξιόλογες φάσεις για γκολ, αλλά πιο ξεκάθαρες ήταν αυτές των φιλοξενουμένων. Στο δέυτερο ημίχρονο η Ένωση μπήκε καλύτερα και έφτιαξε σποδαίες φάσεις με αποκορύφωμα δύο δοκάρια σε ισάριθμες προσπάθειες του Ρουσιά. Στο 51ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Αμπαρτζουμιάν, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ριέρα. Ο Αρμένιος σκόραρε στο πρώτο δοκάρι με έξυπνη στριφογυριστή κεφαλιά στο αριστερό απραθυράκι του Κίσσα.

Οι βυσσινί δεν μπόρεσαν ακολούθως να αξιοποιήσουν κάποιες καλές στιγμές τους, και εκεί που ανέβασε ρυθμό η γηπεδούχος ομάδα, κατάφερε να ισοφαρίσει. Η Νέα Σαλαμίνα στο 87ο λεπτό έφτασε στην ισοφάριση με κεφαλιά του Κίνγκσλέι, μετά από σέντρα ακριβείας του Κορέια. Έτσι, το 1-1 ήταν και το αποτέλεσμα.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!

Νέα Σαλαμίνα (Σάββας Πουρσαϊτίδης): Κίσσας, Σαν Ρομάν (68′ Μαουρίσιο), Χριστοφόρου, Σέσαρ, Λαμπό, Κορέια, Σίμπσον, Κωστή (55′ Μαριάνοβιτς), Νουρ, Ελουντού (59′ Θ. Σιαθάς), Κίνγκσλεϊ.

ΕΝΠ (Τσέντομιρ Γιανέφσκι): Κλάιμαν, Αμπαρτζουμιάν, Μπαρμπόσα, Μπάλαζιτς, Βαλλιάνος, Θεοδώρου (91′ Κολοκούδιας), Σπόλιαριτς, Βαρέλα (82′ Κουμής), Ουντόζι (74′ Μαϊσουράντζε), Ριέρα, Ρουσιάς.

Σκόρερ: 87′ Κίνγκσλεϊ / 51′ Αμπαρτζουμιάν.

Κίτρινες: 84′ Μαουρίσιο / 6′ Ριέρα.

Αποβολές: -/-.

Γήπεδο: «Αμμόχωστος – Επιστροφή».

Διαιτητής: Τιμόθεος Χριστοφή.

Α’ Βοηθός: Μάριος Καλογήρου.

Β’ Βοηθός: Νίκος Εγγλέζου.

Τέταρτος: Ανδρέας Μ. Αργυρού.

Παρατηρητής διαιτησίας: Κώστας Καπιτανής.

ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ!



ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ