aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος»

«Όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος»

Στο ΓΣΠ έγινε ένα ματς απ’ αυτά που δεν διεκδικούν δάφνες ποιότητας. Μάλλον ίσχυσε το… «όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος» κι ο ΑΠΟΕΛ και η Πάφος FC, πήραν από ένα βαθμό μετά το χθεσινό 1-1. Η φιλοξενούμενη ομάδα ήταν «ακίνδυνη» για 88 λεπτά, αλλά πήρε το θετικό αποτέλεσμα σε μια από τις λιγοστές επιθετικές της προσπάθειες. Το σουτ του Ντάγκλας Αουρέλιο στο 88’ ήταν σίγουρα η πρώτη τελική της προσπάθεια στο β’ μέρος. Σε συνδυασμό με την ολιγωρία του Σκουφέτ που άργησε να πέσει στο συρτό σουτ του Πορτογάλου επιθετικού, διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα που δεν ανταποκρίνεται στη συνολική εικόνα της αναμέτρησης.

Ο ΑΠΟΕΛ είχε την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα, αλλά δυσκολευόταν αφάνταστα να απειλήσει την εστία του Αντός. Ιδιαίτερα μετά το (νωθρό) ξεκίνημα σε κάθε ημίχρονο (εκεί οι φιλοξενούμενοι έδειχναν πιο ορεξάτοι), επέβαλε τον ρυθμό του κι ήταν συνεχώς στο… μισό της Πάφος FC. Έλειπε, όμως η «μαγική» πινελιά για τη δημιουργία μεγάλων ευκαιριών ή αν θέλετε, ο παίκτης που θα «ξεκλειδώσει» την αντίπαλη άμυνα. Στη μοναδική περίπτωση που έγινε, ήταν προϊόν της εσχάτης των ποινών στο 79’. Προηγήθηκε η σέντρα του Εντογκαλά, η μπάλα κτύπησε στο χέρι του Μιχαήλ και μετά από «διαβούλευση» με το VAR ίσχυσε η απόφαση του Θεουλή να υποδείξει την άσπρη βούλα. Ο Νατέλ δεν αστόχησε, αλλά οι οπαδοί των γαλαζοκιτρίνων στην εξέδρα (ήταν έτοιμοι να πανηγυρίσουν το βαθμολογικό άλμα της ομάδας τους), λογάριαζαν χωρίς τον Ντάγκλας Αουρέλιο και… την αδυναμία του Σκουφέτ που έφεραν την ισοφάριση. Ο Αουρέλιο που μπήκε στον αγώνα στο 83’ είχε και τη δεύτερη καλή προσπάθεια της παφιακής ομάδας όταν στις καθυστερήσεις, ο Σκουφέτ απέκρουσε με δυσκολία σε κόρνερ.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης, δύο από τις καλύτερες ευκαιρίες των γηπεδούχων είχαν πρωταγωνιστή τον Καρώ με ισάριθμες κεφαλιές, ενώ ο Τομάς ντε Βινσέντι επέστρεψε στα γήπεδα μετά από ένα ολόκληρο γύρο. Τραυματίστηκε στον αγώνα της πρεμιέρας στην Πάφο και χθες μπήκε ως αλλαγή στο 60’. Από την ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή φάνηκε ότι έλειψε κι ο Κβιλιτάια που δεν ήταν στην αποστολή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ