aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΟριστικό: Δεν δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο η 5η θέση

Οριστικό: Δεν δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο η 5η θέση

Ομόνοια και Εθνικός Άχνας συνθέτουν το ζευγάρι του τελικού κυπέλλου της 25ης Μαΐου στο ΓΣΠ. Οι πράσινοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με την Ανόρθωση στη Λευκωσία και πήραν το εισιτήριο της πρόκρισης εξαιτίας της νίκης τους με 2-0 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Ο Εθνικός ολοκλήρωσε τη μεγάλη έκπληξη της σεζόν, με δεύτερη νίκη επί της ΑΕΚ. Η προσφυγική ομάδα κέρδισε 3-1 τους Λαρνακείς και με συνολικό σκορ 5-2 (!) θα συμμετάσχει για δεύτερη φορά στην ιστορία του σε τελικό κυπέλλου.

Ανόρθωση και ΑΕΚ δεν κατάφεραν να ανατρέψουν τα δεδομένα όπως αυτά διαμορφώθηκαν από τα πρώτα παιχνίδια και έτσι τίθεται σε κίνδυνο η συμμετοχή τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν. Αυτό γιατί η 5η θέση της βαθμολογίας οριστικά δεν εξασφαλίζει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Πρωταθλητής και δευτεραθλητής θα συμμετάσχουν στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ο κυπελλούχος στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ ο τρίτος και τέταρτος της βαθμολογίας στα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ