aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟριστικό: Χωρίς κόσμο το ΠΑΟΚ-Ομόνοια με εντολή Μητσοτάκη

Οριστικό: Χωρίς κόσμο το ΠΑΟΚ-Ομόνοια με εντολή Μητσοτάκη

Την ανάκληση της απόφασης για παρουσία περιορισμένου αριθμού φιλάθλων στα γήπεδα ανακοίνωσε η ελληνική κυβέρνηση το πρωί της Τρίτης με εντολή του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Έτσι, δεν πρόκειται τελικά να επιστρέψουν οι φίλαθλοι στις εξέδρες των ποδοσφαιρικών γηπέδων στην Ελλάδα. Υπήρξαν ζωηρές ενστάσεις από το Υπουργείο Υγείας για το αν θα έπρεπε να εφαρμοστεί η χθεσινή απόφαση για μερική παρουσία κόσμου στις κερκίδες.

Κατόπιν συνεννόησης λοιπόν του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Σωτήρη Τσιόδρα και τους αρμόδιους λοιμωξιολόγους, κρίθηκε ασφαλέστερο ν’ ανασταλεί το μέτρο και να μην εφαρμοστεί στην παρούσα φάση. Ως εκ τούτου, ο αγώνας της ερχόμενης Πέμπτης στην Τούμπα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Ομόνοια θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων.

«Η διεξαγωγή αγώνων έστω και με λίγους φιλάθλους, τη στιγμή που απαιτείται η αποφυγή κάθε συγχρωτισμού και η αυστηρή τήρηση των υγειονομικών κανόνων, θα έστελνε το λάθος μήνυμα στους πολίτες», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Με εντολή του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ανακαλείται η απόφαση για την παρουσία περιορισμένου αριθμού φιλάθλων στους ποδοσφαιρικούς αγώνες. Ο Πρωθυπουργός λαμβάνοντας υπόψη την αύξηση κρουσμάτων παντού στην Ευρώπη κάτι που δεν μπορεί να αποκλειστεί και στην Ελλάδα, έκρινε ότι η διεξαγωγή αγώνων έστω και με λίγους φιλάθλους, τη στιγμή που απαιτείται η αποφυγή κάθε συγχρωτισμού και η αυστηρή τήρηση των υγειονομικών κανόνων, θα έστελνε το λάθος μήνυμα στους πολίτες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ