aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΟρίστηκαν οι ερευνώντες λειτουργοί για το Ομόνοια - Δόξα, οι όροι εντολής που τους έχουν...

Ορίστηκαν οι ερευνώντες λειτουργοί για το Ομόνοια – Δόξα, οι όροι εντολής που τους έχουν δοθεί

Ορίστηκαν όπως ενημέρωσε με ανακοίνωση της σήμερα η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, δύο ερευνώντες λειτουργοί, οι οποίοι θα διεξαγάγουν την έρευνα μετά την καταγγελία της Δόξας για τον αγώνα απέναντι στην Ομόνοια.

Στέφανος Σκορδής (Δικηγόρος) και Παναγιώτης Καίλης (πρώην Διεθνής διαιτητής) είναι οι δύο ερευνώντες λειτουργοί. Οι δύο τους έλαβαν εντολή για έρευνα του κατά πόσον πριν τη διεξαγωγή του αγώνα, υπήρξε οιαδήποτε προσυννενόηση ή ενέργειες οποιωνδήποτε προσώπων που να οδηγούν σε υπόνοιες χειραγώγησης του αγώνα, και κατά πόσον, κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής του αγώνα υπήρξαν ενέργειες από οποιονδήποτε, ιδιαίτερα από τη διαιτητική ομάδα, περιλαμβανομένων των ατόμων που ήταν υπεύθυνα για το χειρισμό του VAR.

Η ανακοίνωση της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού:

Η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, ανακοινώνει ότι, σήμερα έχει προβεί στο διορισμό 2 Ερευνώντων Λειτουργών οι οποίοι θα διεξαγάγουν την έρευνα μετά την καταγγελία της ΔΟΞΑΣ, για τον αγώνα ΟΜΟΝΟΙΑΣ-ΔΟΞΑΣ, ο οποίος διεξήχθη στο ΓΣΠ στις 20 Σεπτεμβρίου,2Ο21.

Οι Ερευνώντες Λειτουργοί είναι οι ακόλουθοι:

1. ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΚΟΡΔΗΣ, Δικηγόρος

2. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΙΛΗΣ, πρώην Διεθνής Διαιτητής.

Οι όροι εντολής που τους έχουν δοθεί είναι οι ακόλουθοι:

Α. κατά πόσον, πριν τη διεξαγωγή του αγώνα, υπήρξε οιαδήποτε προσυννενόηση ή ενέργειες οποιωνδήποτε προσώπων που να οδηγούν σε υπόνοιες χειραγώγησης του αγώνα και παράβασης του Νόμου,

Β. κατά πόσον, κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής του αγώνα υπήρξαν ενέργειες από οποιονδήποτε, ιδιαίτερα από τη διαιτητική ομάδα, περιλαμβανομένων των ατόμων που ήταν υπεύθυνα για το χειρισμό του VAR, που να οδηγούν στο ίδιο αποτέλεσμα.

Η έρευνα θα διεξαχθεί και συμπληρωθεί το ταχύτερο δυνατόν, σε συνθήκες πλήρους εχεμύθειας , με την υποβολή σχετικού πορίσματος προς την Επιτροπή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ