aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΟργανωμένοι Ανόρθωσης: «Δεν θα δεχθούμε να ενοικιαστεί σε καμία ομάδα το γήπεδό μας»

Οργανωμένοι Ανόρθωσης: «Δεν θα δεχθούμε να ενοικιαστεί σε καμία ομάδα το γήπεδό μας»

Σε ανακοίνωσή τους οι οργανωμένοι οπαδοί της Ανόρθωσης «MAXHTEC CLUB – ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ ΦΩΤΙΟΥ» συγχαίρουν το μέλος του συνδέσμου τους για τη διάκριση στο διαγωνισμό του σωματείο σχετικά με το σχεδιασμό της επετειακής φανέλας με θέμα «110 χρόνια Ανόρθωσις Αμμοχώστου – 200 χρόνια Ελληνική Επανάσταση» και τονίζουν πως δεν θα ανεχθούν να ενοικιαστεί το γήπεδο της ομάδας σε καμία άλλη ομάδα. Όπως αποκάλυψε το Goal.com.cy η Ομόνοια κτύπησε την πόρτα της «Κυρίας» για παραχώρηση του «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Αναλυτικά η ανακοίνωση
«Ο Σύνδεσμός μας, θα ήθελε δημόσια να συγχαρεί το μέλος του για την σπουδαία διάκριση στον διαγωνισμό του Σωματείου μας για σχεδιασμό φανέλας με θέμα “110 χρόνια Ανόρθωσις Αμμοχώστου – 200 χρόνια Ελληνική Επανάσταση”.

Το γεγονός το ότι ένας μέλος του Συνδέσμου μας κερδίζει αυτή τη διάκριση μας κάνει ιδιαίτερα περήφανους, γιατί ένας γνήσιος και αγνός Ανορθωσιάτης βάζει το δικό του λιθαράκι ώστε να μεγαλουργήσει το Σωματείο μας σε κάθε τομέα. Μια ακόμη απόδειξη ότι η Ανόρθωσις είναι ο τεράστιος κόσμος της και κανένας περαστικός μισθοφόρος.
ΕΚ ΤΗΣ ΚΟΝΕΩΣ ΜΟΥ ΑΝΑΓΕΝΝΩΜΑΙ – ΑΕΝΑΩΣ ΑΝΑΓΕΝΝΑΤΑΙ

Υ.γ1 Εντός της βδομάδας η ανακοίνωση για τις εγγραφές του Συνδέσμου μας.

Υ.γ2 Επειδή ακούγονται αρκετά το τελευταίο διάστημα για το θέμα του γηπέδου μας, από πλευρά μας δεν ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ να ενοικιαστεί σε καμιά ομάδα που παίζει με την νοημοσύνη του κάθε Ανορθωσιάτη και δεν σέβεται το Σωματείο μας. Θα επανέλθουμε ξανά «ενεργά» την κατάλληλη στιγμή.

MAXHTEC CLUB – ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ ΦΩΤΙΟΥ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ