aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Ορεκτικό» με δύο ματς

Με νέες συναρπαστικές αναμετρήσεις θα συνεχιστεί η δράση στην ΟΠΑΠ Basket League, για την 9η αγωνιστική. Απόψε (19:00) θα διεξαχθούν δύο ενδιαφέροντα παιχνίδια, αύριο την ίδια ώρα θα γίνει ο αγώνας μεταξύ της ΕΚΑ ΑΕΛ και του Κεραυνού, ενώ το τέταρτο ματς ανάμεσα στην Πετρολίνα ΑΕΚ και τον ΑΠΟΕΛ, με το οποίο θα πέσει η αυλαία της αγωνιστικής, ορίστηκε να πραγματοποιηθεί στις 16 Ιανουαρίου 2019.

Σήμερα λοιπόν στη Λεμεσό ο o Απόλλων θα υποδεχθεί την Ομόνοια σε ένα παιχνίδι το οποίο θα μεταδοθεί ζωντανά από την ιστοσελίδα της ΚΟΚ. Οι δύο ομάδες προέρχονται από νίκη στο πρωτάθλημα και με πολύ θετική ψυχολογία. Μετρούν μέχρι στιγμής από τρεις νίκες και έχουν από 11 βαθμούς, με τη μεταξύ τους αναμέτρηση να αναμένεται συναρπαστική.

Επίσης, απόψε η ΕΘΑ Έγκωμης θα φιλοξενήσει στο «Τάσσος Παπαδόπουλος –Ελευθερία» την Ένωση Νέων Παραλιμνίου. Και οι δύο ομάδες έχουν πετύχει από τρεις νίκες στο πρωτάθλημα και θα επιδιώξουν σήμερα να πάρουν άλλο ένα ροζ φύλλο αγώνα, που θα τους φέρει πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ