aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟρατότης μηδέν και οριστική διακοπή στο ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια (pics)

Ορατότης μηδέν και οριστική διακοπή στο ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια (pics)

Το ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια διεκόπη λόγω πυκνής ομίχλης. Μετά από 17 λεπτά παιχνιδιού, ο Βασίλης Δημητρίου το διέκοψε για πρώτη φορά, στο 20′ επέστρεψαν όλοι στο γήπεδο, όμως ο διαιτητής το διέκοψε ξανά. Πήγε στα αποδυτήρια για 20 λεπτά και αφού δεν άλλαξε κάτι αποφάσισε να διακόψει οριστικά το παιχνίδι.

Το σκορ ήταν στο 0-0 και σύμφωνα με την προκήρυξη το παιχνίδι θα συνεχιστεί την αμέσως επόμενη Τετάρτη, δηλαδή μεθαύριο. Θα πρέπει όμως να περιμένουμε να πιστοποιηθεί από την εκτελεστική επιτροπή της ΚΟΠ.

Όση ώρα διεξήχθη παιχνίδι, στα 17 λεπτά δηλαδή, ο ΑΠΟΕΛ άρχισε καλύτερα στο πρώτο πεντάλεπτο, επισέφτηκε επικίνδυνα την περιοχή των πρασίνων δύο φορές, μία με σέντρα του Κβιλιτάια που δεν αξιοποιήθηκε (2′) και άλλη μία με σουτ του Οκριασβίλι που δεν δυσκόλεψε τον Ουζόχο (4). Μετά, ανέλαβε τα ηνία η Ομόνοια και είχε μία μεγάλη ευκαιρία με τον Λοΐζου στο 7′, ενώ και 10′ μπήκε ο Παπουλής απειλητικά στην περιοχή, αλλά το σουτ του κόντραρε στον Καρώ.

Στο διάστημα που παίχτηκε ποδόσφαιρο πρόλαβε να αντικρίσει κίτρινη κάρτα ο Γκόμεθ για φάουλ με το χέρι στο πρόσωπο του Οκριασβίλι. Είναι η τρίτη κάρτα του Ισπανού στο πρωτάθλημα και θα χάσει ένα από τα επόμενα ματς (ΑΕΛ, ΑΕΚ).

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΠΟΕΛ (Σωφρόνης Αυγουστή): Σκουφέτ, Βινίσιους, Σαβιτς, Καρώ, Τσεπάκ, Λουντέμο, Σατσιάς, Σαμπάλα, Νατέλ, Οκριασβίλι, Κβιλιτάια.

Ομόνοια (Χένινγκ Μπεργκ): Ουζόχο, Σέχου, Χούμποτσαν, Λανγκ, Λέτσγιακς, Γκόμεθ, Ντίσκερουντ, Λοΐζου, Τζιωνή, Παπουλής, Τσέποβιτς.

Σκόρερ: – / –

Κίτρινες: – / Γκόμεθ (3η)

Αποβολές: – / –

Στάδιο: ΓΣΠ.

Διαιτητής: Δημητρίου Βασίλης.

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Καλογήρου Μάριος.

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Παύλος.

4ος Διαιτητής: Αργυρού Μ. Ανδρέας.

VAR: Lopes Martins Tiago Bruno.

AVAR: Λαζάρου Ιωάννης.

Παρατηρητής: Καραϊσκάκης Μιχάλης.

ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

1′ Άρχισε το ματς.

2′ Παράλληλη σέντρα από τον Κβιλιτάια, δεν βρέθηκε κάποιος να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

4′ Αντεπίθεση του ΑΠΟΕΛ, ο Νατέλ έδωσε στον Οκριασβίλι, αυτός σούταρε και μπλόκαρε εύκολα ο Ουζόχο.

7′ Τεράστια ευκαιρία για την Ομόνοια. Οι Τζιωνής, Παπουλής και Λοΐζου συνεργάστηκαν στην περιοχή, ο τελευταίος σούταρε από κοντά και ο Σάβιτς έδιωξε στη γραμμή.

10′ Ο Παπουλής έφυγε στην αντεπίθεση και σούταρε, η μπάλα χτύπησε στον Καρώ και χάθηκε η ευκαιρία.

15′ Μετά το καλό μπάσιμο του ΑΠΟΕΛ στο πρώτο πεντάλεπτο, η Ομόνοια ανέβηκε και πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού στα επόμενα δέκα λεπτά.

16′ Πρώτη κίτρινη στο παιχνίδι. Τιμωρείται ο Γκόμεθ για φάουλ στον Οκριασβίλι με το χέρι στο πρόσωπο. Είναι η τρίτη για τον Ισπανό.

17′ Διακοπή στο παιχνίδι. Η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική και η ορατότητα πολύ χαμηλή λόγω πυκνής ομίχλης στην περιοχή.

20′ Σφυρίζει διακοπή ξανά. Το ματς ήταν έτοιμο να αρχίσει, όμως ο Βασίλης Δημητρίου παίρνει τη διαιτητική ομάδα και πάνε στα αποδυτήρια. Θα περιμένει, ακούστηκε να λέει στην τηλεοπτική ζωντανή μετάοδοση, να καθαρίσει η ατμόσφαιρα και θα επιστρέψει. Ο διαιτητής ενημέρωσε ότι θα περιμένει 20 λεπτά και θα εξετάσει ξανά την κατάσταση.

ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΝΤΕΡΜΠΙ

Nic 0070
Nic 0070

Το κείμενο ανανεώνεται…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ