aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΏρα στέψης για την Ανόρθωση

Ώρα στέψης για την Ανόρθωση

Στο κλειστό Αθλητικό Κέντρο Ανορθώσης στρέφονται τα βλέμματα των πετοσφαιρόφιλων στους αγώνες της Τρίτης 19 Μαρτίου, όπου θα διεξαχθεί η 20η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας γυναικών.

Η πρωταθλήτρια Ανόρθωση υποδέχεται στις 19:00 τον Απόλλωνα και με το τέλος του αγώνα θα γίνει η απονομή του τροπαίου της πρωταθλήτριας στην αρχηγό Κάλια Βασιλείου. Στον αγωνιστικό τομέα, τώρα η Ανόρθωση θα επιδιώξει τη νίκη για να κλείσει νικηφόρα τη σεζόν. Ο Απόλλων θα επιχειρήσει να κάνει μια καλή εμφάνιση.

Για τον όμιλο διαβάθμισης στις 20:00 θα γίνουν δυο αγώνες όπου ο «Κorantina Homes» Παφιακός θα αντιμετωπίσει το ΘΟΪ Αυγόρου με κίνητρο τη νίκη και για τις δυο ομάδες. Παράλληλα, η Ολυμπιάδα Νεαπόλεως μετά από δυο σερί ήττες θέλει τη νίκη απέναντι στην Αναγέννηση Δερύνειας. Η Αναγέννηση θέλει να αφήσει την Α’ Κατηγορία με θετικές εντυπώσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ