aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ«Ώρα για νίκη», το σύνθημα στην Αλκή!

«Ώρα για νίκη», το σύνθημα στην Αλκή!

Με φόρα από το θετικότατο αποτέλεσμα επί του ΑΠΟΕΛ μέσα στο ΓΣΠ (17:00), θα πάει η Αλκή στο αυριανό ματς με το Παραλίμνι στο στάδιο «Αμμόχωστος». Οι κυανέρυθροι, που στα τελευταία τέσσερα ματς αγνοούν τη νίκη, αφού είχαν απολογισμό τρεις ισοπαλίες και μιαν ήττα, θέλουν να πανηγυρίσουν μπροστά στον κόσμο τους και να κάνουν άλλο ένα βήμα για υλοποίηση του στόχου της παραμονής στην Κατηγορία.

Στα ματς που προηγήθηκαν, η ομάδα του Σακκά είχε να αντιμετωπίσει κυρίως ομάδες που έχουν υψηλούς στόχους. Έχασε μόνο από την ΑΕΛ, ενώ πήρε ισοπαλία απέναντι σε Ανόρθωση και ΑΠΟΕΛ εκτός έδρας, όπως και με την Πάφο στο «Αμμόχωστος». Αύριο, αν και το ματς φαντάζει και πάλι δύσκολο, είναι απ’ αυτά που επιβάλλεται να κερδίσει για να αυξήσει τις πιθανότητες παραμονής της. Με νίκη θα πάει στο +6 από την αντίπαλό της.

Ο τεχνικός των κυανέρυθρων, είναι στην ευχάριστη θέση να έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές. Μάλιστα, θα έχει επιπλέον επιλογή τον Θίο Γουίκς, ο οποίος εγγράφηκε στο ρόστερ και παρουσιάζεται έτοιμος να βοηθήσει τη νέα του ομάδα. Ο Σακκάς θα προβεί σε κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα, σε σχέση με το τελευταίο ματς απέναντι στον ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ