aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ώρα για Final Four

Όλα είναι έτοιμα για την έναρξη του ΟΠΑΠ Final Four για το Κύπελλο Ανδρών, στο οποίο θα συμμετέχουν οι ομάδες ΑΠΟΕΛ, ΕΘΑ, ΕΝΠ και ΑΕΚ. Σήμερα θα διεξαχθούν οι δύο πρώτοι αγώνες για τον θεσμό. Στις 17:30 θα γίνει η αναμέτρηση ανάμεσα στην ΕΝΠ και την Πετρολίνα ΑΕΚ, ενώ στις 20:30, ο ΑΠΟΕΛ θα κοντραριστεί με την ΕΘΑ.

Και οι τέσσερις ομάδες έχουν αποδείξει κατά τη φετινή αγωνιστική περίοδο την ποιότητα τους και θέλουν να εξασφαλίσουν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή στις 19:00.

Τα παιχνίδια αναμένεται να είναι συναρπαστικά, αφού και οι τέσσερις ομάδες έχουν ένα στόχο. Τη διάκριση και την κατάκτηση του 49ου Κυπέλλου ΟΠΑΠ καλαθόσφαιρας ανδρών. Όλες οι αναμετρήσεις για το ΟΠΑΠ Final Four του Κυπέλλου θα πραγματοποιηθούν στο στάδιο «Ελευθερία» στη Λευκωσία και θα μεταδίδονται τηλεοπτικά από τη Cytavision 6.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ