aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟπαδός της Νέας Σαλαμίνας στηρίζει την πρωτοβουλία των «Μαχητών» για το «Αντώνης Παπαδόπουλος» (vid)

Οπαδός της Νέας Σαλαμίνας στηρίζει την πρωτοβουλία των «Μαχητών» για το «Αντώνης Παπαδόπουλος» (vid)

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες το βίντεο με οπαδό της Νέας Σαλαμίνας, ο οποίος τάσσεται στο πλευρό των οργανωμένων οπαδών της Ανόρθωσης. Οι «Μαχητές» βγήκαν μπροστά και με δική τους πρωτοβουλία προσπαθούν να βρουν λύση στο μεγάλο και μακροχρόνιο πρόβλημα με το απλήρωτο δάνειο της Κτηματικής, στην οποία ανήκει το «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Το οργανωμένο σύνολο οπαδών της Ανόρθωσης άνοιξε λογαριασμό και τα χρήματα από τις εισφορές του κόσμου θα δοθούν αποκλειστικά για εξόφληση του δανείου για το γήπεδο. Ο οπαδός της Νέας Σαλαμίνας σημειώνει πως θα συνεισφέρει στο μέτρο των δυνατοτήτων του στην προσπάθεια των οπαδών της «Κυρίας» και υπενθυμίζει πως οπαδοί άλλων ομάδων στήριξαν τη δική του ομάδα όταν βρέθηκε σε δύσκολη θέση το 2013.

@red48sound #cyprustiktok #REDSOUND #foryou #football #redrebels #neasalamina ♬ πρωτότυπος ήχος – Red Sound

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ