aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΖήτησε ξένους διαιτητές η Ομόνοια, ξεκάθαρη απάντηση από Κούμα

Ζήτησε ξένους διαιτητές η Ομόνοια, ξεκάθαρη απάντηση από Κούμα

Την κάθοδο ξένων διαιτητών με την έναρξη του νέου πρωταθλήματος ζήτησε η Ομόνοια κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης της ΚΟΠ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Goal.com.cy οι πράσινοι δια του αναπληρωτή προέδρου τους, Δημήτρη Γρηγόρη έθεσε το θέμα της καθόδου ξένων διαιτητών από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, το σαββατοκύριακο 22-23 Αυγούστου, όμως ο πρόεδρος της ΚΟΠ, Γιώργος Κούμας ήταν ξεκάθαρος ότι η νέα σεζόν θ’ αρχίσει με Κύπριους διαιτητές.

Η κατάσταση με την πανδημία του κορωνοϊού δεν επιτρέπει την κάθοδο ξένων διαιτητών, σύμφωνα με την ηγεσία της Ομοσπονδίας, η οποία τόνισε πως πρέπει όλοι να αφήσουν πίσω όσα έγιναν στη λήξασα σεζόν στο θέμα διαιτησίας και να γίνει μία νέα αρχή. Επιπλέον, σημειώθηκε πως το τμήμα διαιτησίας θα ενισχυθεί με ακόμη έναν ξένο πρώην διαιτητή με εμπειρίες που θα έχει την ευθύνη εκπαίδευσης των διαιτητών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ