aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΖήτησε δανεικό τον Φώτη, θετική η Ομόνοια!

Ζήτησε δανεικό τον Φώτη, θετική η Ομόνοια!

Η Αλκή, δεν ψάχνει μονάχα καλούς και ελεύθερους παίκτες, αλλά και δανεικούς από κάποιες μεγάλες ομάδες, οι οποίοι θα είναι σε θέση να βοηθήσουν στην υλοποίηση του στόχου της επιστροφής των κυανέρυθρων στην Α’ Κατηγορία.

Βάσιμες πληροφορίες αναφέρουν ότι η διοίκηση της ομάδας της Λάρνακας, ζήτησε από την Ομόνοια τον Κριστιάν Φώτη με υποσχετική. Ο νεαρός δεξιός μπακ (μπορεί να αγωνιστεί και ως μεσοεπιθετικός), πήρε κάποια λεπτά συμμετοχής με την ανδρική ομάδα των πρασίνων στην περσινή περίοδο (2017-18), αλλά σε αυτήν που ολοκληρώθηκε (2018-19), δεν αγωνίστηκε καθόλου.

Όπως πληροφορηθήκαμε, οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν θα κρατήσουν πολύ, λόγω και των καλών σχέσεων που υπάρχουν ανάμεσα στους δύο συλλόγους και η Ομόνοια παρουσιάζεται θετική στο να παραχωρήσει τον 17χρονο ποδοσφαιριστή, ώστε να πάρει ικανοποιητικό χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας και να επιστρέψει σε ένα χρόνο πιο έτοιμος και με περισσότερες εμπειρίες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ