aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΥποψήφιος για την Άστον Βίλα ο Κάρβερ!

Υποψήφιος για την Άστον Βίλα ο Κάρβερ!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Στην αναζήτηση νέου προπονητή βρίσκεται αυτές τις ημέρες η Άστον Βίλα. Από τους «χωριάτες» αποχώρησε πριν από ημέρες ο Ρομπέρτο ντι Ματέο και προσωρινά τη θέση του πήρε ο βοηθός του, Στιβ Κλαρκ (άλλοτε βοηθός και δεξί χέρι του Ζοσέ Μουρίνιο).

Η διοίκηση του ιστορικού αγγλικού συλλόγου, όμως, βρίσκεται σε σκέψεις κατά πόσο θα παραμείνει ο  Κλαρκ στο πόστο του πρώτου προπονητή ή να αναζητήσει νέο αφεντικό.

Την είδηση ενισχύει το γεγονός πως το όνομα του Κάρβερ… έπαιξε και πριν από 6 μήνες, αφού τον Απρίλιο του 2016 ο ίδιος είχε προτείνει τον εαυτό του για την τεχνική ηγεσία της Άστον Βίλα, η οποία τότε προτίμησε τον Ντι Ματέο.

Η ιστοσελίδα birminghammail.co.uk σε χθεσινό ρεπορτάζ της παραθέτει τις στοιχηματικές αποδόσεις που αφορούν στην πρόσληψη του Κάρβερ στους «χωριάτες». Κατά τη διάρκεια της προχθεσινής ημέρας η… τιμή του προπονητή της Ομόνοιας ήταν 20 αγγλικές στερλίνες προς μία και χθες έπεσε στο 12 προς 1!

Επίσης, στο ρεπορτάζ γίνεται αναφορά για την πορεία του στην Νιούκασλ και τονίζεται πως αυτή τη στιγμή βρίσκεται στον πάγκο της Ομόνοιας (από τη Ρουμανία, εννοούν την Κύπρο).

untitled-1

Τέλος, ο Steve Madeley δημοσιογράφος στην περιοχή των Μίντλαντς στην Αγγλία τοποθετήθηκε μέσω του twitter για το δίλλημα των διοικούντων την Άστον Βίλα και αποκάλυψε πως ο Τζον Κάρβερ μπορεί να αποτελέσει το νούμερο «2» πίσω απόν Κλαρκ, ως βοηθός προπονητής δηλαδή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ