aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΥποψιασμένη η Ομόνοια

Υποψιασμένη η Ομόνοια

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Από ένα μεγάλο ντέρμπι, από το οποίο βγήκε νικήτρια, η Ομόνοια σε άλλο ένα αυτή τη φορά τοπικό. Αντίπαλός της ο Ολυμπιακός στο Μακάρειο. Και για να έχει αντίκρισμα η επιτυχία της προηγούμενης αγωνιστικής, επιβάλλεται να δώσει συνέχεια, να πάρει άλλο ένα τρίποντο και να συνεχίσει την πορεία της για υλοποίηση του στόχου της.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Έκλεισαν τα φώτα στο «Ηλίας Πούλλος»

Η ισοπαλία στο ματς του Α’ γύρου, απέναντι στον σημερινό αντίπαλό της αλλά και γενικά η όλη παρουσία του στο πρωτάθλημα, υποχρεώνει την Ομόνοια να πάει υποψιασμένη και έτοιμη να βρει τον τρόπο για να αποδράσει με το «διπλό».

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Ο Μπεργκ αποτελεί πόλο έλξης για μετεγγραφές

Η Ομόνοια σ’ ένα τέτοιο ματς, καλείται να βρει τη λύση στο εύκολο γκολ. Να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα, που αποτελείται από δυνατούς και γυμνασμένους ποδοσφαιριστές, να έχει φαντασία στο παιχνίδι της και να αξιοποιήσει σε σημαντικό βαθμό τις ευκαιρίες που θα δημιουργήσει. Να είναι αποτελεσματική και αν είναι δυνατό να πάρει νωρίς προβάδισμα. Την ίδια ώρα, με τη συγκέντρωση και τη σοβαρότητα που τη διακατέχει σε κάθε ματς, να διατηρήσει το μηδέν παθητικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ