aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΥπογράφηκε το συμβόλαιο, βγήκαν οι πρώτες επιταγές

Υπογράφηκε το συμβόλαιο, βγήκαν οι πρώτες επιταγές

TOY KΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Το συμβόλαιο με τους όρους της συμφωνίας, για την παραχώρηση της διαχείρισης του ποδοσφαιρικού τμήματος από το σωματείο σε εταιρεία, στάλθηκε από τον Σταύρο Παπασταύρου και το έχει ήδη υπογράψει ο Λώρης Κυριάκου. Πλέον, θα αρχίσει η διαδικασία εγγραφής της εταιρείας. Θα χρειαστεί χρόνος, ενώ θα πρέπει να εγκριθεί και από τις ΚΟΠ και ΦΙΦΑ.

Διαβάστε επίσης: Η διχόνοια κάνει «τάκλιν» στην Ομόνοια!

Την ίδια ώρα. άρχισαν να βγαίνουν και οι πρώτες επιταγές για τακτοποίηση των οφειλών προς τους ποδοσφαιριστές, προπονητές και προσωπικό της Ομόνοιας. Θα τακτοποιηθούν και για τον μήνα Μάιο, οπόταν από τον Ιούνιο που αρχίζει η νέα σεζόν, η προσπάθεια θα αρχίσει από το μηδέν και υπό υγιή βάση. Επίσης, η Ομόνοια έκανε «δικό της» τον Αραούζο (αριστερά στη φωτό) αφού έχει ήδη γίνει το έμβασμα των 50.000 ευρώ στην Γκρέμιο Ανάπολις, στην οποία και ανήκε ο ποδοσφαιριστής.

Διαβάστε επίσης: Σηκώνει μανίκια, κατέληξε στις επιλογές για προπονητή

Παράλληλα, με την έλευση του Κύπριου επιχειρηματία από την Αμερική, αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, θα στελεχωθεί και το Δ.Σ. της εταιρείας. Ως γνωστόν, θα είναι 9μελές και τα τρία μέλη θα είναι εκπρόσωποι του σωματείου και τα υπόλοιπα, που θα τα επιλέξει ο επενδυτής, θα προέρχονται και πάλι από τις τάξεις της Ομόνοιας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ