aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Υπογράφει διετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ Αθηνών ο Μιλόγεβιτς»

«Υπογράφει διετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ Αθηνών ο Μιλόγεβιτς»

Πολύ κοντά στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ΑΕΚ βρίσκεται ο πρώην προπονητής της Ομόνοιας Βλάνταν Μιλόγεβιτς, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν σερβικά ΜΜΕ την τελευταία ώρα και συγκεκριμένα τα «informer.rs» και «alo.rs».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Σέρβων συναδέλφων, εκπρόσωποι της ΑΕΚ ήταν τις τελευταίες μέρες σε συνεχή επικοινωνία με τον πρώην προπονητή του Πανιωνίου και του Ερυθρού Αστέρα, χωρίς όμως να μπουν σε συγκεκριμένες συζητήσεις, αφού στο κάδρο της «Ένωσης» βρίσκεται και ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Παρ’ όλα αυτά, τις τελευταίες μέρες στο μυαλό των ιθυνόντων της «Ένωσης» έπαιξε σημαντικό ρόλο η συμπεριφορά του πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ προς την ΑΕΚ, όταν ο Ρουμάνος οδηγούσε τον «Δικέφαλο του Βορρά» για μια διετία, με αποτέλεσμα να προκριθεί η περίπτωση του Μιλόγεβιτς.

Μάλιστα, το ρεπορτάζ του «alo.rs» προχωράει ένα βήμα παρακάτω, κάνοντας λόγο για δεδομένη συμφωνία που θα επισημοποιεί σύντομα για τα επόμενα δύο χρόνια. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς είναι χωρίς ομάδα από τον Μάρτιο, όταν αποχώρησε από την Αλ Αχλί.

Σε ό,τι αφορά πάντως το ρεπορτάζ που προκύπτει από τα δικά μας… μέρη, προφανώς δεν πρόκειται για μια τόσο προχωρημένη διαπραγμάτευση, αλλά δεδομένα ο Μιλόγεβιτς είναι στη λίστα των ονομάτων που εξετάζονται για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ