aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΥποχρεωτικά αλλαγές και γρίφος η 11άδα της Ομόνοιας

Υποχρεωτικά αλλαγές και γρίφος η 11άδα της Ομόνοιας

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Αποστολή στην Πάφο χωρίς τον Αγκάγιεφ για την Ομόνοια. Ο Ισραηλινός μεσοεπιθετικός υπέστη στραμπούληγμα στη χθεσινή προπόνηση. Την ίδια ώρα, μικροπροβλήματα τραυματισμού αντιμετώπισαν εντός της εβδομάδας οι Σέρινταν, Μαργκάσα, Σοϊλέδης και Φλορέσκου.

Παρόλο που είναι στην αποστολή για τον αγώνα με την ΑΕΖ, ο Κάρβερ ενδέχεται να προφυλάξει κάποιους αν όχι και τους τέσσερις. Πρόκειται για βασικούς ποδοσφαιριστές, που ήταν στην ενδεκάδα στο τελευταίο ματς, όμως αν δεν αισθάνονται απόλυτα καλά θα μείνουν στον πάγκο.

Οι αλλαγές, λοιπόν, πρέπει να θεωρούνται δεδομένες στο αρχικό σχήμα, γεγονός που καθιστά γρίφο την ενδεκάδα των πρασίνων. Επίσης, λόγω αυτής της εξέλιξης είναι ορατό το ενδεχόμενο να επιφέρει και αλλαγή στο σχήμα. Ως γνωστόν, στα τελευταία τέσσερα ματς ο Άγγλος τεχνικός εφάρμοσε το 4-4-2 σε ρόμβο.

Από εκεί και πέρα, μετά τον Καρλίτος, που κλήθηκε στην Εθνική Πράσινου Ακρωτηρίου, πήραν σειρά οι Κύπριοι διεθνείς. Παναγή και Χριστοφή κλήθηκαν στην Ανδρών και Κατελάρης, Φραγκέσκου και Χριστοδούλου στην Ελπίδων. Πέντε ποδοσφαιριστές που θα ενσωματωθούν στις προπονήσεις της Εθνικής τους τη Δευτέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ