aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΥπό το βλέμμα (πάλι) του Πάμπου

Υπό το βλέμμα (πάλι) του Πάμπου

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ως γνωστόν ο Πάμπος Χριστοδούλου επέστρεψε στην Κύπρο και σε συνεννόηση με τον Αντώνη Τζιωνή και όχι μόνο, θα τρέξει τα του προγραμματισμού. Ο Κύπριος τεχνικός που θα αναλάβει την ομάδα με το τέλος της τρέχουσας σεζόν, θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει το αυριανό ματς στη Λεμεσό. Ενδέχεται και τα δύο τελευταία ματς με ΑΠΟΕΛ και ΑΕΛ να διεξαχθούν υπό το βλέμμα του, αφού το νέο ταξίδι στο εξωτερικό για μετεγγραφικούς στόχους αναμένεται να γίνει με το τέλος του πρωταθλήματος.

Στην παρουσία του, ο 49χρονος προπονητής αναμένει πως οι ποδοσφαιριστές θα ανεβάσουν την απόδοσή τους και θα φθάσουν στην επιτυχία. Ίσως η παραμονή κάποιων ποδοσφαιριστών στο ρόστερ να κριθεί από την εικόνα που θα παρουσιάσουν στα προσεχή παιχνίδια. Ο Χριστοδούλου επιθυμεί παρουσία της ομάδας στην Ευρώπη, που αποτελεί πρόκληση και για τον ίδιο, καθώς θα έχει στην διάθεσή του μεγαλύτερο μπάτζετ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ