aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΥπεράσπιση σε Ντάρμπισαϊαρ: «Τους παίκτες δεν τους σταυρώνουμε…»

Υπεράσπιση σε Ντάρμπισαϊαρ: «Τους παίκτες δεν τους σταυρώνουμε…»

Σε μία όχι και τόσο αναμενόμενη κίνηση προέβη ο επιθετικός του Εθνικού Άχνας Ανδρέας Κυπριανού, ο οποίος έκανε κάτι το οποίο πολύ λίγοι παίκτες θα έκαναν.

Τι; Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, υποστηρίζει και υπερασπίζεται τον Ματ Ντάρμπισαϊαρ κι απαντά με δυναμικό τρόπο σε όσους τον αμφισβητούν με αφορμή το φετινό του ντεφορμάρισμα στην Ομόνοια.

Αναλυτικά: «Ακούω και διαβάζω διαφορά αρνητικά σχόλια σε Μεσα Μαζικης Ενημερωσης και σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης για τον Ντάρμπισαϊαρ της Ομόνοιας, για έναν ποδοσφαιριστή, κόσμημα για τα κυπριακά δεδομένα, που σήμερα τυγχάνει αμφισβήτησης. Κατά τη δική μου ταπεινή άποψη λοιπόν, αυτός για μένα συγκαταλέγεται στους κορυφαίους “killer”. Ναι, διανύει μια όχι και τόσο παραγωγική, περίοδο αλλά οι αριθμοί είναι εκεί και τον δικαιώνουν και θα τον δικαιώσουν. Και μια συμβουλή στους απανταχού φιλάθλους: τους παίχτες μας τους στηρίζουμε στα δύσκολα, δεν τους σταυρώνουμε, ενθυμούμενοι πάντα τις στιγμές που μας χάρισαν και προσβλέποντας σε αντίστοιχες και καλύτερες στο μέλλον. Με σεβασμό προς τον συνάδελφο μου και το φίλαθλο κόσμο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ