aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Yπάρχει πλέονασμα 180.000 ευρώ» (τι είπε για Τουρέ και Ελλαδίτες)

«Yπάρχει πλέονασμα 180.000 ευρώ» (τι είπε για Τουρέ και Ελλαδίτες)

Στο ραδιόφωνο του Active (107.4 & 102.5) και στην εκπομπή «Τα Λέμε Όλα» μίλησε το μεσημέρι της Πέμπτης (06/07) ο Χρίστος Νεοφύτου. Ο γενικός γραμματέας της Ομόνοιας είπε πολλά κι ενδιαφέροντα.

Ανάμεσα σε άλλα, είπε:

Για το επενδυτικό σχέδιο ομολόγων: «Έχει ανακοινωθεί και εγκριθεί από τη γενική συνέλευση ένα ομολογιακό σχέδιο. Στόχος είναι να μαζευτεί ένα ποσό κοντά στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ. Βεβαίως είναι ελκυστικό για το επιτόκιο που προσφέρει».

Για το αν υπάρχει έλλειμμα: «Δεν έχει έλλειμμα η φετινή χρονιά. Έχει ανακοινωθεί ότι υπάρχει πλέονασμα 180.000 ευρώ».

Για τους διακανονισμούς: «Yπήρχαν 64 διακανονισμοί παλιών οφειλών με ποδοσφαιριστές και προπονητές και τώρα υπάρχει μόλις ένας».

Για τον Τουρέ: «Eίναι γεγονός ότι ο ποδοσφαιριστής έχει καθυστερήσει να έρθει στην Κύπρο για να είναι παρών στις προπονήσεις. Τον περιμένουμε να έρθει στην Κύπρο και θα πράξουμε αναλόγως. Από την τελευταία πληροφόρηση που έχω, χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος, γνωρίζω ότι δεν έχει έρθει».

Για τους Σοϊλέδη, Βύντρα και Παντελιάδη: «Είμαστε σε συνεχείς συζητήσεις μαζί τους. Πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις εντός των ημερών. Εμείς αυτό που προσπαθούμε είναι να αποδεσμεύσουμε τους ποδοσφαιριστές με το λιγότερο δυνατό κόστος για την Ομόνοια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ