aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΥπάρχει εξήγηση για τον Κλέιτον…

Υπάρχει εξήγηση για τον Κλέιτον…

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η εικόνα που παρουσιάζει ο Σίλβα Κλέιτον στο διάστημα που είναι στην Ομόνοια, σε τίποτα δεν θυμίζει τον ποδοσφαιριστή που γνωρίσαμε από το πέρασμά του από αρκετές ομάδες της Ελλάδας και κυρίως στον Παναθηναϊκό.

Επίσης, ο Βραζιλιάνος άσος προέρχεται από μια γεμάτη σεζόν, αρχικά με τα χρώματα της τουρκικής Ελάζιγκσπορ και ακολούθως με την επίσης τουρκική Γκόζτεπε. Αγωνίστηκε σε 25 ματς, πέτυχε 4 γκολ και έδωσε 7 ασίστ!

Δεν μπορεί ένας τέτοιος ποδοσφαιριστής να ξέχασε μέσα σε λίγους μήνες την μπάλα. Γι’ αυτό και στην Ομόνοια αναμένουν πως είναι θέμα χρόνου να πάρει μπρος ο 33χρονος επιτελικός μέσος, εξέλιξη που θα συμβάλει σε ανάκαμψη της ομάδας.

Ο Κλέιτον εντάχθηκε αργοπορημένα στις προπονήσεις της Ομόνοιας, ενώ είχε αγωνιστεί για τελευταία φορά στις 30 Απριλίου. Λόγοι για να μην έχει βρει ακόμη τον παλιό καλό του εαυτό.

Ωστόσο, ένας άλλος λόγος, που ίσως είναι και σημαντικότερος, είναι ένα προσωπικό πρόβλημα που απασχολεί τον Βραζιλιάνο τους τελευταίους μήνες και δεν του επιτρέπει να είναι ήρεμος και επικεντρωμένος στο ποδόσφαιρο.

Όλοι στην ομάδα στέκονται δίπλα του, τον στηρίζουν με κάθε τρόπο και προσδοκούν πως άμεσα θα αποτελέσει τον ηγέτη, θα κάνει τη διαφορά και θα σηκώσει την ομάδα στους ώμους του. Η μπάλα είναι στα πόδια του…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ