aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΎμνοι του Ματ στον Ιβάιλο Πέτεφ!

Ύμνοι του Ματ στον Ιβάιλο Πέτεφ!

Μετά τη τεράστια νίκη της Ομόνοιας στη τελευταία φάση του αγώνα και τους τρεις βαθμούς που εξασφάλισαν οι «Πράσινοι» ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ, σκόρερ του νικητήριου τέρματος μίλησε στην Cytavision.

Για το παιχνίδι: «Είναι φανταστικό και πολύ σημαντικό που πήραμε τη νίκη. Δεν κρατήσαμε την μπάλα και βάλαμε πίεση στον εαυτό μας, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Κερδίσαμε στο τελευταίο δευτερόλεπτο, αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Δεν ξεκινήσαμε καλά το πρωτάθλημα, αλλά αυτά σταματά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καρέ-καρέ η έκρηξη χαράς και λύπης

Για τις συνεχόμενες νίκες: «Το να κερδίζεις συνεχόμενα είναι ότι πιο σημαντικό. Όσο κερδίζεις θέλεις όλο και περισσότερο».

Για τον στόχο της Ευρώπης: «Αυτός είναι ο στόχος και πρέπει να κάνουμε βήμα προς βήμα. Έχει έρθει νέος προπονητής και άλλαξε κάποια λίγα πράγματα όμως δουλεύουν. Κάνει φανταστική δουλειά ο νέος προπονητής».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απογευματινό θρίλερ στο Μακάρειο (video)

Για το γεγονός πως σκόραρε: «Δεν είναι μόνο για μένα. αλλά και για την ομάδα. Αυτό είπα και την περασμένη σεζόν, αυτό λέω και φέτος. Σίγουρα θέλω να σκοράρω. αλλά αυτό δεν έχει σημασία, είναι πιο σημαντική η νίκη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ένας Θεουλή(ς) και οι βοηθοί του…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ