aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑXωρίς τον Κάρβερ στο ντέρμπι

Xωρίς τον Κάρβερ στο ντέρμπι

Χωρίς τον Τζον Κάρβερ στον πάγκο της θα παραταχθεί η Ομόνοια στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα, αφού του επιβλήθηκε αποκλεισμός ενός αγώνα για αντιαθλητική συμπεριφορά προς τον Εντουάρντο Πινσέλι του Εθνικού Άχνας στον αγώνα της 4ης αγωνιστικής.

Με βάση την προκήρυξη της ΚΟΠ, η ποινή δεν είναι εφέσιμη κι έτσι την ομάδα θα κοουτσάρει ο βοηθός προπονητή Γιώργος Σίμος. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην Ομόνοια ανέμεναν αυτή την εξέλιξη και όπως τονίζουν, ο στόχος που είναι η νίκη επί του Απόλλωνα δεν αλλάζει, ασχέτως με το ποιος θα βρίσκεται στην άκρη του πράσινου πάγκου. Τους ποδοσφαιριστές θα προετοιμάσει κατάλληλα ο Τζον Κάρβερ.

Αναλυτικά: Καταγγελία κατά του Τζον Κάρβερ, προπονητή της Ομόνοιας Λευκωσίας για αντιαθλητική συμπεριφορά προς τον ποδοσφαιριστή της αντίπαλης ομάδας με αριθμό φανέλας «5» Εντουάρντο Πινσέλι κατά παράβαση του άρθρου 4 (γ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.

Απόφαση: Αποκλεισμός από ένα αγώνα και πρόστιμο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ