aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΞιούρουππας: «Ουαί και αλίμονο να κρίνουμε τον Μπεργκ»

Ξιούρουππας: «Ουαί και αλίμονο να κρίνουμε τον Μπεργκ»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Χένινγκ Μπεργκ, ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Πανίκος Ξιούρουππας. Σε δηλώσεις του στον SuperSport Fm ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής τόνισε πως κανένας δεν μπορεί να κρίνει τον οποιονδήποτε προπονητή που γνωρίζει από πρώτο χέρι την κατάσταση των παικτών του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πανίκος Ξιούρουππας για τον Χένινγκ Μπεργκ:

«Εγώ είμαι υπέρ του Μπεργκ που έφερε το παιχνίδι εκεί που ήθελε, εξάλλου και έχασε το ματς στο τελευταίο λεπτό. Κανένας δεν περίμενε ότι θα γινόταν η φάση του τελευταίου λεπτού, εάν δεν γινόταν αυτή η φάση και το γκολ, σήμερα κανένας δεν θα ασχολείτο με τις αλλαγές. Ο Μπεργκ έκανε αλλαγές στο ντέρμπι με την ΑΕΛ και είναι ο μόνος που ξέρει τι γίνεται με τους παίκτες του, σίγουρα για εμάς ήταν έκπληξη όμως κανένας από εμάς δεν έχει το δικαίωμα να κρίνει τον οποιονδήποτε προπονητή που γνωρίζει από πρώτο χέρι την κατάσταση των παικτών του και παίρνει τις αποφάσεις του. Ο Μπεργκ έχει κάνει ότι δεν έχει κάνει τόσα χρόνια, παρέλαβε την ομάδα και την έφερε πέρσι στην 1η θέση και την έβαλε στους ομίλους, έφερε χρήμα στο ταμείο της, έφερε και ενθουσιασμό στον κόσμο. Ουαί και αλίμονο να κρίνουμε τον Μπεργκ. Δεν γίνεται να κρίνουμε έναν προπονητή γιατί έκανε κάποιες αλλαγές και έχασε ένα παιχνίδι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ