aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΞιούρουππας: «Έχουν μείνει κάποιες λεπτομέρειες ανάμεσα σε Παπασταύρου-Χριστοδούλου»

Ξιούρουππας: «Έχουν μείνει κάποιες λεπτομέρειες ανάμεσα σε Παπασταύρου-Χριστοδούλου»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με τη Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Πανίκκος Ξιούρουππας:

Αν επηρεάζουν οι συζητήσεις Παπασταύρου-Τζον Χριστοδούλου το αγωνιστικό: «Δεν συμφωνώ καθόλου αφού αυτό δεν θα αλλάξει κάτι στην τακτική της ομάδας στο αγωνιστικό κομμάτι. Οι παίκτες, οι προπονητές, το σταφ, έχουν ότι καλύτερο σε εγκαταστάσεις, πληρώνονται στην ώρα τους, υπάρχει ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό αθλητικό κέντρο αρά δεν νομίζω να παίζει κάποιο ρόλο αν θα είναι ο κύριος Παπασταύρου ή όχι».

Αν έχουν κάποια ενημέρωση οι παλαίμαχοι: «Έχουμε τακτική ενημέρωση από την εταιρεία και η ενημέρωση που έχουμε είναι ότι βρίσκονται πάρα πολύ κοντά οι συζητήσεις και έχουν μείνει κάποιες λεπτομερείς που θα συζητήσουν οι Παπασταύρου και Τζον».

Για τη συνέντευξη Τύπου του Παπασταύρου: «Αντιλαμβάνομαι ότι γίνονται ήδη συζητήσεις και ότι περιμένει ο ίδιος να καταλέξει στο τελικό πλάνο για να μπορεί να το ανακοινώσει. Σε περίπτωση όμως που φύγει θα πρέπει όλοι να είμαστε ευγνώμονες σε αυτό τον άνθρωπο, γιατί η παρουσία του στην ομάδα είναι ανεκτίμητη και θα πρέπει να μείνει στην ιστορία αυτός ο άνθρωπος».

about:blank Aν θα ανακάμψει η Ομόνοια: «Η Ομόνοια είναι μεγάλη ομάδα, είναι ίσως το μεγαλύτερο σωματείο της Κύπρου έχει το μεγαλύτερο αριθμό σε κόσμο, ξέρει από δυσκολίες και γιατί έχει γίνει αναγνώριση των λαθών, είμαι σίγουρος ότι θα γίνουν διορθωτικές κινήσεις και θα ανακάμψει. Αυτό δεν σημάνει ότι η ομάδα θα πάρει το πρωτάθλημα αλλά σίγουρα θα είναι στην εξάδα και θα παλέψει για την έξοδο της στην Ευρώπη. Δεν έχει χαθεί τίποτα ακόμη».

Σχόλιο για το πρωτάθλημα: «Βλέπουμε όλες τις μεγάλες να έχουν σκαμπανευμάσματα, με εξαίρεση την ΑΕΚ και τον Απόλλωνα. Υπάρχει όμως αρκετός δρόμος και δεν πρέπει να μηδενίσουμε τίποτε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ