aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΞιούρουππας: «Άδικη η αποβολή, έτσι θα τερματίσουν οι τρεις πρώτοι»

Ξιούρουππας: «Άδικη η αποβολή, έτσι θα τερματίσουν οι τρεις πρώτοι»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Πανίκος Ξιούρουππας, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM για τη χθεσινή ήττα από τον Απόλλωνα.

Χαρακτήρισε άδικη την αποβολή του Χούμποτσαν, έστησε ασπίδα προστασία στον Μπεργκ, έστειλε το μήνυμα για ανασύνταξη και εξέφρασε την πίστη του για κατάκτηση του πρωταθλήματος, εκφράζοντας την άποψή του για τη σειρά κατάταξης των τριών πρώτων ομάδων της βαθμολογίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Το αρχικό σχόλιό του για το παιχνίδι: «Ήταν ένα αποτέλεσμα που κανείς στην Ομόνοια δεν περίμενε. Σε τέτοιου είδους παιχνίδια πρέπει να δείχνουν τη μαγκιά τους οι ποδοσφαιριστές. Χθες ήταν πολύ σημαντικό παιχνίδι. Κερδίζοντας η Ομόνοια η υπόθεση τίτλος θα ήταν τελειωμένη. Υπήρχαν και κάποιες στιγμές που έκριναν το παιχνίδι. Η ευκαιρία του Παπουλή, η άδικη κόκκινη στον Χούμποτσαν, αλλά και το γκολ του Απόλλωνα, στο οποίο δεν υπήρχε χρόνος για αντίδραση. Αυτές οι στιγμές χρειάζονται περισσότερη προσοχή σε κάθε παιχνίδι. Είναι ένας τρόπος παιχνιδιού, το οποίο έφερε την πρόκριση και στην Ευρώπη. Μέχρι χθες, όλα τα αποτελέσματα ήταν θετικά. Όλα είναι θέματα προπονητή πριν από τον αγώνα, αλλά είναι πολύ πιο εύκολο για όλους μας να κάνουμε κριτική».

Για τη συνέχεια της σεζόν: «Το να είναι κουρασμένοι οι παίκτες δεν μπορώ να το δεχτώ, διότι είναι όλοι επαγγελματίες. Το ποιοι χρησιμοποιούνται και ποιοι όχι, είναι θέμα προπονητή. Αυτοί οι ποδοσφαιριστές τον είχαν αήττητο για 20 παιχνίδια. Πρέπει όλοι να είναι δίπλα στην ομάδα, μένουν πέντε παιχνίδια και όλα δείχνουν πως θα το πάρει το πρωτάθλημα. Η Ομόνοια είναι μεγάλη ομάδα με φιλοσοφία πρωταθλητή, ένα αρνητικό αποτέλεσμα δεν ανατρέπει τα πάντα. Αντίθετα, όλοι ξέρουν τον τρόπο να επανέλθουν. Ας μη μηδενίζουμε την επιτυχία του Απόλλωνα, αλλά η Ομόνοια ξέρει να χάνει και να πανηγυρίζει τίτλους. Είναι η πιο επιτυχημένη ομάδα της σεζόν ήδη, είναι πρώτη στη βαθμολογία, προκρίθηκε στους ομίλους, δεν χωράει καμιά απογοήτευση. Αλίμονο να τουμπάρει όλη η χρονιά για ένα αρνητικό αποτέλεσμα».

Γενικότερα για το πρωτάθλημα: «Αν υπήρχε ο κόσμος της Ομόνοιας, θα ήταν διαφορετικά τα δεδομένα. Όλες οι ομάδες έχουν τελικούς. Η Ομόνοια έχει τον πρώτο λόγο, αλλά δεν πρέπει να υποτιμήσεις καμιά ομάδα. Όταν παίζεις με ομάδα που δεν έχει άγχος, μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα. Χάνονται βαθμούς από όλους. Η σειρά κατάταξης θα είναι Ομόνοια, ΑΕΛ και Απόλλων, σύμφωνα με την άποψή μου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ