aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΞέσπασμα Μαργκάσα: «Ήθελα να σκοτώσω... Ο Πέτεφ έλεγε ότι δεν πίστευε»

Ξέσπασμα Μαργκάσα: «Ήθελα να σκοτώσω… Ο Πέτεφ έλεγε ότι δεν πίστευε»

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή της Cytavision «Ώρα Για Μπάλα» ήταν ο ποδοσφαιριστής της Νέας Σαλαμίνας, Ρενάτο Μαργκάσα. Ο Κυπροποιημένος ποδοσφαιριστής «ανακρίθηκε» από τους Γιώργο Σαββίδη και Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη για όλα όσα αφορούν το στρατόπεδο των ερυθρολεύκων και τα γεγονότα που τον οδήγησαν στην έξοδο από την Ομόνοια.

Αναλυτικά:

Αρχικά ανέφερε: «Ακόμα δεν τέλειωσε η χρονιά, αλλά ήταν ένας στόχος που είχαμε από την αρχή. Ο κύριος Σάββας (σ.σ. Πουρσαϊτίδης) μας είπε από την αρχή ότι είχαμε την ποιότητα για να μπούμε στην ομάδα και το κάναμε. Χθες, ήμασταν νευριασμένοι θέλαμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας με μια νίκη. Εντάξει μετά είπαμε να ηρεμήσουμε λίγο και να χαρούμε ότι ήμασταν στην εξάδα».

Για τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ είπε: «Στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ τσακωθήκαμε στα αποδυτήρια. Εμένα μου άρεσε. Είπα “καλά η Νέα Σαλαμίνα χάνει από τον ΑΠΟΕΛ και γίνεται έτσι”. Μου άρεσε αυτό. Αυτό όλα είναι νοοτροπία του κύριου Σάββα. Δεν μας νοιάζει τίποτα, έχουμε ακόμα στόχους στο πρωτάθλημα».

Για την είσοδο στην εξάδα: «Πρώτη φορά που μίλησα με τον Σάββα του είπα ότι δεν θέλω να παίξω στο δεύτερο γκρουπ, ήθελα να παλέψω και να μπω στην πρώτη εξάδα. Όλοι ξέρουμε την δυναμική της Ανόρθωσης, της Ομόνοιας, της ΑΕΛ αλλά εγώ πίστευα».

Για το περιστατικό στην Ομόνοια: «Εγώ πάντα στον εαυτό μου βρίσκω κάτι διαφορετικό. Πέρσι, έπαιξε μέχρι τον Φεβρουάριο στην Ομόνοια και ήμουν πρώτος στις ασίστ. Ήθελα να δώσω απαντήσεις για το θέμα με την Ομόνοια. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον εαυτό μου, κοιμόμουνα ήρεμος. Πήγα στην Αστυνομία και τους κάλεσα αν έχετε κάτι θα σταματήσω το ποδόσφαιρο αύριο. Αν κάποιος έχει στοιχεία να έρθει μπροστά μου. Είναι εύκολο να κρύβονται όλοι πίσω από το Facebook. Πίσω από τους ποδοσφαιριστές υπάρχουν άνθρωποι, εγώ μπορεί να έχω πρόβλημα αλλά δεν μπορώ να πω στον προπονητή μου να μην παίξω. Ο Πέτεφ είπε ότι δεν πίστευε σε όλα που λέει ο κόσμος, αλλά ότι ήθελε να δώσει ευκαιρίες στους μικρούς. Μιλούσαμε κάθε μέρα με τον Πέτεφ, τον βοήθησα πολύ. Κάτι έγινε, δεν ξέρω και αυτός έκανε αυτά που έκανε».

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Είχα πρόταση από την Πάφο 100.000 ευρώ για την Ομόνοια και διπλάσια λεφτά για μένα. Μου είπαν ότι δεν μπορείς να φύγεις είσαι πολύ σημαντικός για εμάς και θα ανανεώσεις το συμβόλαιο σου. Και τρεις μήνες μετά είδατε τι έγινε. Μέσα μου μετά ήθελα να σκοτώσω. Μετά έκατσα με τον εαυτό μου και είπα ότι κάποιος κάτι κακό θέλει για μένα, τα βρήκα με τον εαυτό μου και προπονούμουν λες και είχα παιχνίδι».

Για την κατάσταση στην Ομόνοια: «Δεν υπάρχει άλλη ομάδα με την πίεση της Ομόνοιας. Ο κόσμος της έμαθε να κερδίζει τίτλους και είναι δύσκολο. Ο Ντα Σίβλα αδικήθηκε, εγώ μπορώ να μιλήσω μόνο γι’ αυτά που έζησα, ήρθε από το Παραλίμνι στην Ομόνοια έπρεπε να μάθει ήταν δύσκολο. Πρέπει να ξέρεις πώς να το διαχειριστής».

Για το πώς το εισπράττει ένας απλήρωτος ποδοσφαιριστής: «Εξαρτάται που τον χαρακτήρα του καθενός, έχει πολλά πίσω από αυτά. Είναι σίγουρα πολύ δύσκολο, εξαρτάται ποιους έχεις να πληρώσεις και τι να καλύψεις».

Για το θέμα Ουζόχο τόνισε: «Παναγιά μου δεν θέλω να πιστεύω ότι εμπλέκονται κόμματα. Είναι κρίμα για το κυπριακό ποδόσφαιρο για τον ποδοσφαιριστή και όλους. Εγώ έμαθα να ζω εδώ, πρέπει να ξέρεις με ποιους να μιλήσεις  και τι να πεις αλλά και πώς να το πεις».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ