aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Ξέρουμε την Μπάναντς, φτιάχνουμε ομάδα για πρωτάθλημα»

«Ξέρουμε την Μπάναντς, φτιάχνουμε ομάδα για πρωτάθλημα» [pics]

Την επισήμανση πως περιμένει δύσκολο παιχνίδι την Ομόνοια απέναντι στην Μπάναντς, έκανε ο Τζον Κάρβερ. Παράλληλα, ανέφερε ότι, γνωρίζουν καλά την αντίπαλό τους και εξέφρασε τη σιγουριά ότι οι παίκτες του θα τα δώσουν όλα για το θετικό αποτέλεσμα.

«Έχει τρεις εβδομάδες που είμαι με την ομάδα. Μέσα από την προετοιμασία έμαθα και τους παίκτες. Είμαστε στο στάδιο που χτίζουμε την ομάδα. Χάσαμε 11 παίκτες και πήραμε επτά και συνεχίζεται ο προγραμματισμός. Έχουμε παρακολουθήσει μέσω βίντεο την Μπάναντς και ένα από αυτά είναι και ο τελικός κυπέλλου. Σαν Ισπανός που είναι ο προπονητή της Μπάναντς του αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο. Γνωρίζουμε τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας. Έχουν χάσει τον Βραζιλιάνο επιθετικό τους. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Αύριο θα γίνει ανάλυση στους ποδόσφαιρές για την ομάδα και για τον κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά», ανέφερε αρχικά.

Και στη συνέχεια μίλησε για τους στόχους της ομάδας: «Υπάρχει νέος προέδρος και τεχνικός διευθυντής. Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα ρόστερ που θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Δεν θέλουμε να τερματίσουμε στην 5η ή 6η θέση. Χάσαμε κάποιες ποδοσφαιριστές. Θα προσπαθήσουμε να τους αντικαταστήσουμε ένα-ένα. Είμαστε σε καλό δρόμο».

Ερωτηθείς για τα θέματα ενίσχυσης, ο Κάρβερ είπε: «Αυτό είναι δουλειά του Νίκου Νταμπίζα. Σήμερα ήταν δύσκολη ημέρα για αυτόν, δουλεύει για να φέρει παίκτες, είμαστε σε καλό δρόμο. Γνωρίζω πως ο κόσμος της Ομόνοιας αγαπάει πάρα πολύ την ομάδα του.  Αυτό που μπορώ να πω είναι σκληρή δουλειά και επιτυχίες. Οι ποδοσφαιριστές και όλοι στην ομάδα θα τα δώσουνε όλα στο γήπεδο. Πέραν από τις μετεγγραφές, γίνεται και προσπάθεια να αναπτυχθούν οι νεαροί παίκτες. Πάνε καλά, όποιος αξίζει θα πάρει τις ευκαιρίες. Ο Κάρολ, ήταν παίκτης μου, πωλήθηκε στην Λίβερπουλ αρκετά εκατομμύρια μετά που του δόθηκε η ευκαιρία».

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπσε ο Κωνσταντίνος Παναγή, ο οποίος ανέφερε: «Όπως είπε ο προπονητής, θα είναι δύσκολο, ένα καλό παιχνίδι, θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε και μαζί με τον κόσμο στην Λευκωσία να πάρουμε την πρόκριση. Θα τα δώσουμε όλα στο γήπεδο για το καλό αποτέλεσμα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ