aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Ξέρω για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Χαφέζ, αλλά δεν έχω πρόταση»

«Ξέρω για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Χαφέζ, αλλά δεν έχω πρόταση»

Ο Νίκλας Χουλτ αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΚ Αθηνών αφού δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους «κιτρινόμαυρους» και κάπως έτσι, κρίνεται επιτακτική η ανάγκη για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή για το αριστερό άκρο της άμυνας ενόψει της νέας χρονιάς. Ο Ίλια Ίβιτς φαίνεται πως έχει ξεχωρίσει ορισμένες περιπτώσεις. Μία από αυτές είναι του πρώην άσου της Ομόνοιας Καρίμ Χαφέζ, το όνομα του οποίου έχει ακουστεί ξανά προ τριετίας.

Η ελλαδική ιστοσελίδα «sport-fm.gr» ήρθε σε επικοινωνία με τον πρόεδρο της Γουάντι Ντέγκλα, ομάδα που ανήκει ο Καρίμ Χαφέζ. Ο λόγος για τον Μάγκεντ Σάμι, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης και του Εργοτέλη αλλά και της βελγικής Λιρς. «Μέχρι αυτή την ώρα που μιλάμε, μου έχει εκφραστεί μόνο προφορικά το ενδιαφέρον μέσω εκπροσώπων, αλλά ποτέ απευθείας από την ΑΕΚ. Φυσικά, μπορούν όποτε θέλουν να επικοινωνήσουν μαζί μου», ήταν η αρχική του απάντηση για το αν υπάρχει ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Αιγύπτιο αριστερό μπακ.

«Όσα γράφουν τα ελληνικά Μέσα μπορεί να έχουν μεγάλη δόση αλήθειας και υπάρχει ενδιαφέρον, ωστόσο για να λέτε εσείς παραπάνω πράγματα ίσως να ξέρετε και κάτι παραπάνω από εμένα», συνέχισε. Ερωτηθείς για το αν θεωρεί ότι μπορεί να πωληθεί στην ΑΕΚ ο Χαφέζ: «Είχα πάντα πολύ καλή σχέση με την ΑΕΚ, γενικότερα μου αρέσουν οι ομάδες που φοράνε κιτρινόμαυρα (σσ. είναι και ιδιοκτήτης του Εργοτέλη). Φυσικά και μπορούμε να συνεργαστούμε και να διαπραγματευτούμε εάν η ΑΕΚ δείξει σοβαρό ενδιαφέρον για να αγοράσει τον ποδοσφαιριστή».

Τέλος, ρωτήθηκε για το αν θέλει να μιλήσει για τους όρους που έχει βάλει για την παραχώρηση του Καρίμ Χαφέζ: «Όπως σημείωσα και νωρίτερα, δεν υπάρχουν ακόμη συζητήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες για τον ποδοσφαιριστή και αυτό σημαίνει πως δεν έχω περαιτέρω πληροφορίες για να μοιραστώ μαζί σας. Όταν θα μιλήσουμε, βέβαια, δεν θα μπορώ να τις πω δημόσια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ