aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΞεπερνά κι αυτό τον σκόπελο η Ομόνοια

Ξεπερνά κι αυτό τον σκόπελο η Ομόνοια

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Σήμερα, 10 Οκτωβρίου, είναι η ημερομηνία υποβολής του φακέλου στην ΚΟΠ, με τα σχετικά έγγραφα που αφορούν στα οικονομικά κριτήρια της ΟΥΕΦΑ, απ’ όλα τα σωματεία Α’ Κατηγορίας. Η Ομόνοια, όπως πληροφορούμαστε, είναι έτοιμη και θα παραδώσει συμπληρωμένο το φάκελο, ξεπερνώντας κι αυτό τον σκόπελο.

Το προηγούμενο διάστημα έγινε μεγάλη προσπάθεια εξεύρεσης οικονομικών πόρων και η διοίκηση έχει κάθε λόγο να αισθάνεται δικαιωμένη για το γεγονός, ότι θα παραδώσει όλα τα σχετικά έγγραφα και θα αναμένει στις 18 Νοεμβρίου την απόφαση και ενημέρωση του πρωτοβάθμιου οργάνου της ΚΟΠ. Υπάρχει η βεβαιότητα πως, εντός του φακέλου θα υπάρχουν όλα όσα απαιτούνται και δεν τίθεται θέμα να προκύψει κάτι απρόοπτο και ανησυχητικό για το σωματείο.

Η ΟΥΕΦΑ για τα κριτήρια Σεπτεμβρίου απαιτεί τα ακόλουθα: 1. Δήλωση για καθυστερημένες οφειλές σε υπαλλήλους και φόρους, 2. Δήλωση για καθυστερημένες οφειλές σε σωματεία, 3. Δήλωση για νομικά θέματα, 4. Δήλωση αναφορικά με τον προσδιορισμό νεκρού σημείου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ