aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΞεκίνησε εντυπωσιακά την χρονιά η ομάδα ποδηλασίας της Ομόνοιας!

Ξεκίνησε εντυπωσιακά την χρονιά η ομάδα ποδηλασίας της Ομόνοιας!

Εντυπωσιακή ήταν η έναρξη της νέας αγωνιστικής χρονιάς για την Ποδηλατική ομάδα της Ομόνοιας, στον πρώτο αγώνα κυπέλλου Κύπρου Ποδηλασίας δρόμου, που διεξήχθη στην Ποταμιά.

Η ομάδα παρουσιάστηκε με αρκετούς νέους αθλητές σε αρκετές κατηγορίες, οι οποίοι μαζί με τους παλαιότερους έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να έρθουν θετικά αποτελέσματα, τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο.

Ο Μαρίνος Μεσαρίτης, στην πρώτη του παρουσία με τα χρώματα της Ομόνοιας κατέκτησε τη 2η θέση στην κατηγορία Mάστερς 2.

Ο Χριστόδουλος Νικηφόρου πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση στην κατηγορία Παίδων, στην οποία συμμετείχε για πρώτη φορά, κατακτώντας τη 2η θέση. Ο Κωνσταντίνος Παυλίδης να ακολούθησε στην 3η θέση, καταβάλλοντας αξιέπαινη προσπάθεια.

Στην κατηγορία Κορασίδων, η Δήμητρα Κουκουμά κατέκτησε την 1η θέση, συνεχίζοντας στην ιδιαίτερα υψηλή επίδοση με την οποία έκλεισε την περσινή αγωνιστική χρονιά.

Στην κατηγορία Παγκορασίδες, η Ελένη Κουκουμά στον πρώτο της αγώνα σε επίσημη κατηγορία, κατέκτησε την πρώτη θέση.

Στην κατηγορία CFA κάτω των 18 ετών, ο 12χρονος, Παναγιώτης Νικηφόρου, κατέκτησε τη 2η θέση, στην παρθενική του παρουσία σε αγώνες ποδηλασίας δρόμου.

Συνέχεια στην αγωνιστική χρονιά δίνεται την ερχόμενη Κυριακή με την ανάβαση Κλήρου – Φικάρδου, την οποία διοργανώνει η Ομόνοια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ