aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΞεκάθαρο «όχι» της Oμόνοιας: «Κόκκινη γραμμή η αλλαγή της προκήρυξης»

Ξεκάθαρο «όχι» της Oμόνοιας: «Κόκκινη γραμμή η αλλαγή της προκήρυξης»

Αντίθετη στην αλλαγή της προκήρυξης του πρωταθλήματος μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου δηλώνει η Ομόνοια. Με γραπτή δήλωσή του ο Αναπληρωτής Πρόεδρος των πρασίνων, Δημήτρης Γρηγόρη, σημειώνει ότι ενδεχόμενη τροποποίηση της προκήρυξης για διεξαγωγή του πρωταθλήματος της επόμενης σεζόν με 14 ομάδες θα αποτελέσει τεράστιο πλήγμα για την αξιοπιστία του ποδοσφαίρου και θα ενισχύσει την προκατάληψη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Γρηγόρη

«Θεωρούμε κόκκινη γραμμή την αλλαγή της προκήρυξης του πρωταθλήματος εν όσο η σεζόν βρίσκεται σε εξέλιξη. Θα είναι λάθος εάν αλλάξουμε τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος την παρούσα χρονική στιγμή και ενώ πλησιάζουμε στην τελική ευθεία.

Επιπλέον, θα αποτελέσει τεράστιο πλήγμα για το ποδόσφαιρό μας και την αξιοπιστία του, όπως και κίνηση που θα ενισχύσει την προκατάληψη, εάν σήμερα αποφασίσουμε κάτι διαφορετικό από αυτό που είχαμε ομόφωνα συμφωνήσει τον περασμένο Μάιο. Τον περασμένο Μάιο συλλογικά λάβαμε κάποιες αποφάσεις. Συμφωνήσαμε ομόφωνα πως θα πηγαίναμε στο πρωτάθλημα των 14 ομάδων μόνο για τη φετινή σεζόν και έπειτα θα επιστρέφαμε στο πρωτάθλημα των 12 ομάδων. Αυτές τις αποφάσεις οφείλουμε να τις σεβαστούμε και να τις τηρήσουμε.

Η συζήτηση σχετικά με τη μορφή διεξαγωγής του πρωταθλήματος θα πρέπει να αφορά έναν μακροπρόθεσμο σχεδιασμό, στη βάση μελέτης και έρευνας και ασφαλώς μετά από επιχειρήματα και συμπεράσματα που να αποδεικνύουν την ορθότητα της οποιασδήποτε απόφασης. Αυτός είναι ο ορθός τρόπος συζήτησης της μορφής διεξαγωγής του πρωταθλήματος και όχι να την αλλάζουμε ανάλογα με το ποιον συμφέρει σε κάθε χρονική συγκυρία και ανάλογα με το ποιος θα εξυπηρετηθεί με την αλλαγή που θα γίνει.

Θα αναφέρουμε πολύ περισσότερα στη Γενική Συνέλευση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ