aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΞεκαθαρίζει με τον «Έλε»

Ξεκαθαρίζει με τον «Έλε»

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Εντός της ημέρας αναμένεται να ξεκαθαρίσει το σκηνικό με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο. Ο Ελλαδίτης τεχνικός, παρόλο που δεν επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον του Νταμπίζα προς το πρόσωπό του, φαίνεται να αναμένει την σημερινή απόφαση για την αδειοδότηση ή όχι της Βέροιας για τη νέα σεζόν.

Εφόσον δεν την πάρει, τότε θα ανοίξει μόνος του την πόρτα εξόδου και θα… πρασινίσει. Σε αντίθετη περίπτωση θα γίνουν δύσκολα τα πράγματα για συνεργασία του με την Ομόνοια και ο Νταμπίζας θα πρέπει να αναζητήσει άλλη λύση. Είναι προετοιμασμένος για όλα και φαίνεται να έχει έτοιμη εναλλακτική επιλογή.

Στη Βέροια, πάντως, υποστηρίζουν ότι ο προπονητής τους έχει συμβόλαιο και η μοναδική περίπτωση να φύγει ο Ελευθερόπουλος είναι η διοίκηση να μην επιθυμεί την παραμονή του.

Εξάλλου, μέχρι το τέλος του μήνα θα ξεκαθαρίσουν όλες οι υποθέσεις που αφορούν ποδοσφαιριστές από το υφιστάμενο ρόστερ, είτε έχουν συμβόλαιο είτε όχι. Άλλωστε, ό,τι είναι να γίνει θα πρέπει να γίνει σύντομα αφού στις 6 Ιουνίου η ομάδα θα αρχίσει την προετοιμασία της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ