aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΞεκαρδιστική φάρσα του Λούη Πατσαλίδη στους παίκτες της Ομόνοιας! (vid)

Ξεκαρδιστική φάρσα του Λούη Πατσαλίδη στους παίκτες της Ομόνοιας! (vid)

Ο πασίγνωστος κωμικός Λούης Πατσαλίδης, παρουσιαστής του «Λούης Night Show» στον Alpha Κύπρου και του «Πρωινού Ακτιβιοτικού» στον Active Radio (107.4 & 102.5), φόρεσε τα γάντια του και πήγε στο «Ηλίας Πούλλος» για να περάσει από δοκιμαστικά στην ομάδα του, Ομόνοια. Αν ικανοποιήσει να αποκτηθεί για να καλυφθεί το κενό του τραυματία Κωνσταντίνου Παναγή, αφού αυτό του επίσης τραυματία Φρανσίς Ουζόχο, κάλυψε ο Φαμπιάνο Ριμπέιρο.

Μην πιστέψετε όσα αναφέραμε για το ενδεχόμενο απόκτησής του, διότι για φάρσα πρόκειται, ώστε να… τρολάρει τους Ομονοιάτες. Γι’ αυτήν την Παραμονή Πρωτοχρονιάς, ο Πατσαλίδης ετοίμασε κάτι πρωτοποριακό στον Alpha με την πιο τρελή παρέα σε ένα Celebrity Edition που αρχίζει στις 21:00 και θα ολοκληρωθεί μετά από την αλλαγή του χρόνου!

Ο γνωστός stand up comedian, στην ομονοιάτικη φάρσα είχε μάλιστα συνεργό του, τον προπονητή της ομάδας Χένινγκ Μπεργκ. Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του Alpha, η αντίδραση των ποδοσφαιριστών θα είναι ξεκαρδιστική όταν θα τον αντικρύσουν θα μείνουν άφωνοι, χωρίς να έχουν ιδέα το τι τους περιμένει. Οι ατάκες του Λούη θα κάνουν τον κόσμο να… κλάψει στα γέλια, όπως επίσης και η απόδοση του στο ποδόσφαιρο.

Δείτε ένα μικρό απόσπασμα:

Ολόκληρη η φάρσα αύριο στις 21:00 στον Αlpha Kύπρου!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ