aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Ξεχωριστός και πάνω από όλα ταπεινός!»

«Ξεχωριστός και πάνω από όλα ταπεινός!»

Ο εκπρόσωπος του Δημήτρη Χριστοφή, Τάσος Κυρμίτσης, θέλησε τις πρώτες πρωινές ώρες, μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Facebook, να ευχηθεί στον πελάτη του τα καλύτερα για την επέκταση του συμβολαίου του με την Ομόνοια.

Θέλησε να αναδείξει τον χαρακτήρα του Χριστοφή, χαρακτηρίζοντάς τον μοναδικό, ιδιαίτερο, ξεχωριστό και πάνω απ’ όλα ταπεινό. Παράλληλα του ευχήθηκε καλές επιτυχίες, τόσο στον ίδιο όσο και στην ομάδα του.

Η ανάρτηση του Τάσου Κυρμίτση: «Δημήτρη Χριστοφή, συνεχίζεις από την 1η στιγμή της καριέρας σου να αποδεικνύεις ότι θα γράψεις μια ξεχωριστή σελίδα στην ιστορία του Κυπριακού Ποδοσφαίρου. Μοναδικός, ιδιαίτερος, ξεχωριστός και πάνω από όλα ταπεινός! Σε ευχαριστώ που με εμπιστεύεσαι και με αφήνεις να ζω δίπλα σου τόσο ως επαγγελματίας όσο και ως λάτρης του αθλήματος όλα αυτά που πράττεις! Συγχαρητήρια αδελφέ και καλές επιτυχίες σε εσένα και στην Ομόνοια».

Στο τέλος θέλησε να «πειράξει» τον συνεργάτη του και πρόεδρο, πλέον, της ομάδας της Αγίας Νάπας. «Κώστα Ηλία, δεν πείστηκε να έρθει στην Αγία Νάπα», αναφερόμενο βεβαίως στον Χριστοφή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ