aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΞεχάστε τον Μπρέεφελντ που ξέρατε! (pics)

Ξεχάστε τον Μπρέεφελντ που ξέρατε! (pics)

Αισιοδοξία στην Ομόνοια δεν υπάρχει μόνο για τις ικανότητες του Πάμπου Χριστοδούλου όσον αφορά στις προπονητικές του γνώσεις, στο ότι εμπνέει τους παίκτες και στην ευστοχία του στις μετεγγραφές. Αισιοδοξία υπάρχει και για ο γεγονός ότι με τον Κύπριο τεχνικό θα αναγεννηθούν παίκτες οι οποίοι παρέμειναν από το περσινό ρόστερ και πέρσι δεν απέδωσαν βάσει των προσδοκιών.

Ένας απ’ αυτούς και ο Νίκανδρο Μπρέεφελντ, ο οποίος ήλθε στην Ομόνοια τον περασμένο Ιανουάριο και μέχρι να ολοκληρωθεί η σεζόν, όχι μόνο δεν απέδωσε τα αναμενόμενα, αλλά αγωνιζόταν και με επιπλέον βάρος. Ξεχάστε όμως τον Μπρέεφελντ που ξέρατε.

Όσοι τον είδαν ιδίοις όμμασι στην πρώτη προπόνηση που διεξήχθη και στην παρουσία κόσμου διαπίστωσαν κάποιες αλλαγές στον σωματότυπό του και κάνουν λόγο για έναν παίκτη που απέβαλε αρκετό βάρος από πάνω του και ασφαλώς πιο γυμνασμένο. Καθρέφτης είναι μόνο το γήπεδο, ωστόσο η πίστη πως ο μέσος από το Μπουρινάμ (με ολλανδικό διαβατήριο) θα είναι αναγεννημένος στη νέα σεζόν, υπάρχει.

Δείτε τον στις φωτογραφίες με το γαλάζιο κιμονό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ