aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΒύντρα: «Δεν υπάρχει καμία πίεση, ο προπονητής...»

Βύντρα: «Δεν υπάρχει καμία πίεση, ο προπονητής…»

Στην κάμερα της Ομόνοιας μίλησε ο ποδοσφαιριστής των πρασίνων, Λούκας Βύντρα, ο οποίος μίλησε για το παιχνίδι με την ΑΕΚ αλλά και την προσωπική του απόδοση.

Αναλυτικά όλα όσα ανέφερε:

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Είναι καλή ομάδα και θα είναι δύσκολο ματς. Δουλεύουμε καθημερινά με τις οδηγίες του προπονητή και με τη θέληση των παικτών θα προσπαθήσουμε για τη νίκη».

Για το γεγονός πως η ΑΕΚ βρίσκεται πιο πάνω στην βαθμολογία: «Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Δεν υπάρχει καμία πίεση. Όλες οι ομάδες είναι ανταγωνιστικές και θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Να βελτιωνόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη».

Για τον χαρακτήρα νικητή που θέλει να διαμορφώσει ο Γιάννης Αναστασίου: «Σίγουρα βλέπουμε σιγά σιγά παιχνίδι με παιχνίδι βελτίωση, νομίζω βελτιωνόμαστε. Οι πρώτες έξι ομάδες είναι οι τοπ της βαθμολογίας. Όλα τα παιχνίδια έχουν τις δυσκολίες τους και προσπαθούμε για τη νίκη».

Για τη δική του απόδοση και το γεγονός πως βρίσκεται ανάμεσα στους παίκτες με τα περισσότερα λεπτά: «Όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουμε να παίζουμε, προσπαθούμε για το καλύτερο για την ομάδα και αυτός που αποφασίζει είναι ο προπονητής.

Ο Λουκάς Βύντρα για το παιχνίδι με την ΑΕΚ from OFCTV on Vimeo.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ