aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Βρίζουν, απειλούν, θέλουν να ρίξουν τη διοίκηση»

«Βρίζουν, απειλούν, θέλουν να ρίξουν τη διοίκηση»

Απάντηση στη Θύρα 9 έδωσε το μεσημέρι μέσω του «Άστρα 92.8» ο εκ των αντιπροέδρων της Ομόνοιας, Λάκης Πολυκάρπου. Μιλώντας σε έντονο ύφος, ο κ. Πολυκάρπου διερωτήθηκε γι’ αυτό που επιδιώκουν μερικοί με τη στάση τους και βάλλουν όπως είπε εναντίον της διοίκησης. Τόνισε ότι ο όποιος διάλογος πρέπει να γίνεται πάνω σε υγιείς βάσεις.

Αναλυτικά: «Διάλογος με ποιους; Ο διάλογος πρέπει να γίνει πάνω σε υγιείς βάσεις. Στις ανοικτές συγκεντρώσεις που κάνει η Ομόνοια δεν μπορεί να γίνει διάλογος; Δεν γίνεται μέσα από ανακοινώσεις να μας χαρακτηρίζει, να υβρίζει, να απειλεί. Κάποιοι θεωρούν ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να ρίξουν αυτή τη διοίκηση. Τι επιδιώκει κάποιος που έχει αυτές τις συμπεριφορές;

Χρειάζεται αυτή τη στιγμή να αγκαλιάσουμε τη διοίκηση, να αγκαλιάσουμε την ομάδα μας. Δεν γίνεται με απαράδεκτες συμπεριφορές να δημιουργούμε προβλήματα στην ομάδα μας και μετά να λέμε ότι θέλουμε διάλογο. Αυτή τη στιγμή δεν έχουν θέση οι ακρότητες.

Με ανακοινώσεις και λοιπά προσπαθούν να δημιουργήσουν προβλήματα σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται να περάσουμε τα κριτήρια. Δικαίωμα στον καθένα που έχει διαφορετικές απόψεις, αλλά τώρα σε μία δύσκολη στιγμή δεν νοείται να συμβαίνει αυτό. Ήταν υποχρεωμένη η διοίκηση της Ομόνοιας να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα και να καλέσει τον κόσμο να την στηρίξει σε αυτή την ομολογουμένως δύσκολη προσπάθεια.

Είναι ξεκάθαρο και δεν είναι η πρώτη φορά που τα λέμε. Διαχρονικά τονίζουμε ότι δεν έχουμε διαφορά με τους Ομονοιάτες. Όταν, όμως, κάποιοι ετσιθελικά θέλουν να επιβάλουν τις δικές τους απόψεις, δεν μπορούμε να βρούμε δυνατότητες διαλόγου. Διάλογος υπάρχει όταν υπάρχουν κάποιες διαφορές και κάποιες διαφορετικές προσεγγίσεις και κάθεσαι στο τραπέζι για να βρεις μία διέξοδο.

Αυτοί οι άνθρωποι που βρίσκονται στα ηνία του συλλόγου έγραψαν ιστορία μαζί με τον κόσμο και τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές. Δεν γίνεται άνθρωποι που έχουν δώσει τίτλους να χαρακτηρίζονται με εκφράσεις που δεν μπορώ να πω από ραδιοφώνου».

Πηγή: dialogos.com.cy

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ