aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΒρέθηκε πίσω στο σκορ… δεν κέρδισε

Βρέθηκε πίσω στο σκορ… δεν κέρδισε

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η αντίδραση μετά από ένα αρνητικό αποτέλεσμα είναι χαρακτηριστικό των μεγάλων ομάδων και η Ομόνοια το επιβεβαίωσε αμέσως μετά το παιγνίδι με την Πάφο, όταν επιβλήθηκε με το εντυπωσιακό 5-2 της ΑΕΚ. Κάτι που θα επιδιώξει και το Σάββατο απέναντι στον Ολυμπιακό, να επιστρέψει δηλαδή στις επιτυχίες αφού προηγήθηκε η ισοπαλία με την Αλκή. Αυτό είναι το ένα…

Το άλλο, ποιο είναι; Η αντίδραση της ομάδας την ώρα του αγώνα και εφόσον βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο. Αυτό το σκηνικό παρουσιάστηκε στα ματς με την Πάφο και την Αλκή, βρέθηκε πίσω στο σκορ, όμως δεν κατάφερε να ανατρέψει τα εις βάρος της δεδομένα. Είναι ένα στοιχείο που ηχεί σαν καμπανάκι για τους πράσινους ενόψει της συνέχειας. Με την Πάφο, ισοφάρισαν προσωρινά, όμως βρέθηκαν και δεύτερη φορά πίσω στο σκορ και έτρεχαν και δεν έφταναν. Με την Αλκή, επίσης, βρέθηκαν και πάλι δυο φορές πίσω στο σκορ και το μόνο που κατάφεραν ήταν να ισοφαρίσουν.

Στη δεύτερη περίπτωση είχαν για αντίπαλο και τον δεύτερο βοηθό που τους στέρησε καθαρό γκολ και τη δυνατότητα (χρονικά) να ψάξουν την ανατροπή.
Στην Ομόνοια, λοιπόν, μια από τις ενέργειες της τεχνικής ηγεσίας, με τη συνεργασία πάντα των ποδοσφαιριστών, θα είναι η αναζήτηση τρόπου για να ξεπερνά παρόμοιες καταστάσεις. Κλειδί σ’ αυτό το ενδεχόμενο είναι η ηρεμία, η υπομονή και η αποτελεσματικότητα, που θα επιτρέψει στην ομάδα να ανατρέψει τα σε βάρος της δεδομένα. Παρόλο που προσδοκία, ενόψει της συνέχειας, θα είναι η ομάδα να μην βρεθεί ξανά ενώπιον μιας τέτοιας εξέλιξης προς αποφυγήν (νέου) αρνητικού αποτελέσματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ