aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Βράζουν» στην Ομόνοια: «Zητούμε συνάντηση σήμερα! Αχάπαρος ή άλλος λόγος»

«Βράζουν» στην Ομόνοια: «Zητούμε συνάντηση σήμερα! Αχάπαρος ή άλλος λόγος»

Πυρ και μανία στην Ομόνοια με τον ορισμό του διαιτητή Γιώργο Νικολάου στον αγώνα της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος μεταξύ της Νέας Σαλαμίνας και του ΑΠΟΕΛ.

Σε σημερινή συνέντευξη Τύπου του σωματείου της Ομόνοιας με θέμα την οικονομική ενίσχυση και στήριξη των τμημάτων του συλλόγου έτσι ώστε να διατηρήσουν τον ρόλο τους στα αθλητική δρώμενα του τόπου ο αναπληρωτής πρόεδρος της εταιρείας της Ομόνοιας, Δημήτρης Γρηγόρη αποκάλυψε πως η διοίκηση του τριφυλλιού ζήτησε άμεσα, ακόμα και σήμερα αν είναι δυνατό, νέα συνάντηση με τον πρόεδρο της επιτροπής διαιτησίας, Μπερτράντ Λαγιέκ και τον πρόεδρο της ΚΟΠ Γιώργο Κούμα.

Οι πράσινοι θέλουν εξήγηση για την απόφαση να οριστεί ο Γιώργος Νικολάου στον αγώνα Νέα Σαλαμίνα – ΑΠΟΕΛ, αφού κατά τη συνάντηση που έγινε πρόσφατα ανάμεσα στην Ομόνοια την ΚΟΠ και τα αρμόδια σώματα της διαιτησίας, καθώς και σε δημόσιες δηλώσεις του προέδρου της ΚΟΠ είχε γίνει λόγος για παραδειγματική τιμωρία του διαιτητή, ο οποίος θυμίζουμε πως έκανε τραγικά λάθη στο ματς της 3ης αγωνιστικής στην «Αρένα» μεταξύ ΑΕΚ – Ομόνοιας.

Διαβάστε επίσης: Λ. Κυριάκου: «Έκανε υπέρβαση ο Παπασταύρου, ανέλαβε χρέος €10.000.000»

Την ίδια ώρα στην Ομόνοια διερωτούνται πως είναι δυνατό ένας διαιτητής που στην επιστροφή του υπέπεσε ξανά σε λάθη σε αγώνα της Β’ Κατηγορίας με τον Οθέλλο να προχωρεί σε καταγγελία του να ορίζεται άμεσα σε παιχνίδι Α’ Κατηγορίας, χαρακτηρίζοντας απαράδεχτη και απογοητευτική την απόφαση της επιτροπής διαιτησίας.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του πρόεδρου του σωματείου της Ομόνοιας, Λώρη Κυριάκου. «Στη συνάντηση που έγινε με την ΚΟΠ έγινε λόγος για παραδειγματική τιμωρία. Τι μηνύματα στέλνει η ΚΟΠ για την αξιοπιστία του ποδοσφαίρου. Αυτό που θέλω να πω προς τον πρόεδρο της ΚΟΠ είναι ότι η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια πρέπει να φαίνεται και τίμια. Εμείς λέμε ότι είναι καλός διαιτητής. Να το πω και στα κυπριακά είναι αχάπαρος ή είναι για άλλο λόγο που συμβαίνει;».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ