aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΒράζουν οι Ομονοιάτες, «πυρά» κατά πάντων

Βράζουν οι Ομονοιάτες, «πυρά» κατά πάντων

Πάντοτε μια ήττα από τον «αιώνιο» αντίπαλο πληγώνει τους Ομονοιάτες, αλλά ήττα από ήττα διαφέρει. Η σημερινή ενόχλησε ίσως περισσότερο από κάθε άλλη. Το βαρύ σκορ (0-4) από τον ΑΠΟΕΛ, αλλά και η τραγική εμφάνιση, εξαγρίωσαν τους οπαδούς του «τριφυλλιού» που μέσω των ΜΚΔ τα βάζουν κατά πάντων. Χωρίς αρχή και τέλος παρουσιάστηκε η Ομόνοια και αυτό είναι που ενόχλησε περισσότερο τον κόσμο της.

Από την κριτική του κόσμου της Ομόνοιας δεν γλίτωσε και η διοίκηση, στην οποία δέχεται τα «πυρά» για τις επιλογές της, ενώ την θεωρούν απούσα στις δύσκολες στιγμές. Ο Σίμος Ταραπουλούζης για τις αποφάσεις του, για την επιλογή του προπονητή που απόψε στο πιο σημαντικό τεστ πήρε βαθμό κάτω από τη βάση, αλλά και ποδοσφαιριστών που δείχνουν «λίγοι» για την Ομόνοια.

Ο Φερέρα αποτελεί κόκκινο πανί για τον τρόπο που παρέταξε την Ομόνοια, τις επιλογές του στο αρχικό σχήμα (βλέπε Κακουλλή ως δεξιό εξτρέμ), αφήνοντας στον πάγκο παίκτες όπως οι Λοΐζου, Χαραλάμπους και άλλους. Επίσης, ο Βέλγος τεχνικός βρίσκεται στο στόχαστρο για τη διαχείριση που έκανε στο παιχνίδι. Ακόμη και για το γεγονός ότι, είχε τον χρόνο να δουλέψει στο διάστημα της διακοπής και εντούτοις η ομάδα του παρουσιάστηκε αποκαρδιωτική.

Σαφώς και δεν μένουν εκτός της κριτικής οι ποδοσφαιριστές, για το χάλι που παρουσίασαν στο ντέρμπι. Χωρίς συγκέντρωση, καθαρό μυαλό, θέληση και πάθος. Στοιχεία απαραίτητα σ’ ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι.

Γενικώς, η Ομόνοια περνά μια δύσκολη στιγμή. Η νέα ήττα την άφησε οριστικά εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος, ενώ όσο νωρίς κι αν είναι αφού θα ακολουθήσουν άλλα 14 ματς μέχρι το τέλος της α’ φάσης του πρωταθλήματος, ελλοχεύει ο κίνδυνος να μείνει και πάλι εκτός εξάδας. Με τέτοιες εμφανίσεις όλα είναι πιθανά.

Θα πρέπει να γίνουν πολλά στην Ομόνοια το επόμενο διάστημα, για να μπορέσει να σηκώσει κεφάλι και να βρεθεί στον ίσιο δρόμο. Την Πέμπτη έχει αγώνα κυπέλλου απέναντι στην Καρμιώτισσα και ακολούθως μετά θα βρεθεί αντιμέτωπη και πάλι με την ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών, για την τελευταία αγωνιστική του α’ γύρου του πρωταθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ