aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΒομβιστική επίθεση σε Γρηγόρη: Το υλικό από τις κάμερες και ο ντόπερμαν

Βομβιστική επίθεση σε Γρηγόρη: Το υλικό από τις κάμερες και ο ντόπερμαν

Στα χέρια του ΤΑΕ Λευκωσίας βρίσκεται το υλικό από τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης που βρίσκεται πέριξ της οικίας του αναπληρωτή πρόεδρου της Ομόνοιας, Δημήτρη Γρηγόρη.

Οι Αρχές από το πρωί της Τετάρτης εξετάζουν την υπόθεση της βομβιστικής επίθεσης στην οικία του πιο έμπιστου συνεργάτη του Σταύρου Παπασταύρου. Ο εκρηκτικός μηχανισμός χαμηλής ισχύος τοποθετήθηκε στην πλαϊνή είσοδο του σπιτιού και προκάλεσε μικρή ζημιά στην καγκελόπορτα.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις ο δράστης ή οι δράστες επιχείρησαν να εισέλθουν στο εξωτερικό μέρος του σπιτιού, όμως η παρουσία σκύλου ράτσας Ντόπερμαν φαίνεται πως ήταν η αιτία για να ανατραπεί το αρχικό σχέδιο και να τοποθετηθεί ο εκρηκτικός μηχανισμός έξω από την καγκελόπορτα.

Πέραν από κάποιες μικρές υλικές ζημιές δεν προέκυψε (ευτυχώς) οτιδήποτε άλλο, όμως οι Αρχές διερευνούν με πάσα σοβαρότητα το περιστατικό και προσπαθούν να διαπιστώσουν εάν συνδέεται με την ιδιότητά του ως αναπληρωτή πρόεδρου της Ομόνοιας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ